Neler Yeni

AOC 24G4X'İ BEKLEMELİ MİYİM

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak
AOC 24G4X MONİTÖRÜ ALMAK İSTİYORUM FAKAT BULAMIYORUM 2 AY ÖNCE 4700 TL YE SATILAN MONİTÖRÜ ŞUAN AKAKÇEDEN BAKTIĞIM HALİYLE 10000 TL CİVARLARINDA EĞER BAŞKA BİLDİĞİNİZ BİR YERDE VARSA LİNK ATARMISINIZ YOKSA STOKLARA GELMESİNİ BEKLEMELİ MİYİM FARKLI MODELLERE YÖNELMELİMİYİM
İndirime girmesini bekle 1080 p de en iyi monitör bu marka model bence

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
TN Panel reis ghosting ışık sızması en az TN de diye bile bile TN aldım sonra birdaha TN almaya cesaret edemedim.
Bunda varya ışık sızması sıfırdı 1 gram mı sızma olmaz şuan VG249Q aldım IPS çok var sızma ama ghosting de bunda sıfır.
ben va diye biliyordum pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirime girmesini bekle 1080 p de en iyi monitör bu marka model bence
allah çarpar öyle deme bari :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.

Yani demem o ki kral iyice araştırmak lazım monitör alırken.
Birde iade konusunda üzmeyecek yerlerden almam gerektiğini öğrendim ben.
Servis de ALLAH tan insaflı çıktı şansıma.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak

Monitörde ben herhangi bir sorun yaşamadım gayette f/p idi monitör sorun yaşadığının farkındayım ama bu demek değil bu monitör kötü yada kalitesiz . Bana göre geçmişte kullandiklarim arasında özellikle daha iyi bana göre. Ayrıca şans işte bak sana sorun çıkardı bana çıkarmadı. Elektronik eşya hocam her şey olabiliyor.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yani demem o ki kral iyice araştırmak lazım monitör alırken.
Birde iade konusunda üzmeyecek yerlerden almam gerektiğini öğrendim ben.
Servis de ALLAH tan insaflı çıktı şansıma.
görcez bakalım itopyanın marifetini eğer iade olursa 2k almak istiyorum nasip kısmet
ben aocu bayada araştırmıştım şans demekki herkes beğeniyordu oysa

Monitörde ben herhangi bir sorun yaşamadım gayette f/p idi monitör sorun yaşadığının farkındayım ama bu demek değil bu monitör kötü yada kalitesiz . Bana göre geçmişte kullandiklarim arasında özellikle daha iyi bana göre
ben daha önce de çok fiyakalı 1080p monitör kullandım reis evet aocun panel kalitesi güzeldi ama sınıfının en iyisi değildi hakkını yemeyim iyidi ama

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
görcez bakalım itopyanın marifetini eğer iade olursa 2k almak istiyorum nasip kısmet
İnşallah iade alacaklar hocam seninkini de çok sıkıntılı bir durum tahmin edebiliyorum şuan seni.
23 gün neler çektim ah ah kalbini ferah tut gelişme olursa da bana özelden haber et.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak

ben daha önce de çok fiyakalı 1080p monitör kullandım reis evet aocun panel kalitesi güzeldi ama sınıfının en iyisi değildi hakkını yemeyim iyidi ama
Yani evet dediğim gibi şans işte sorunlu çıkabiliyor zaten mağdur olman çok zor eğer hasar yada sorun senden kaynaklı değilse değişim iade oluyor yokuşa surerlerse tüketici haklarına başvuru yapıp köküne kadar hakkını geri alıyorsun. Geçmiş olsun ne yaptın monitörü iade mı değişim mı ?

İnşallah iade alacaklar hocam seninkini de çok sıkıntılı bir durum tahmin edebiliyorum şuan seni.
23 gün neler çektim ah ah kalbini ferah tut gelişme olursa da bana özelden haber et.
Ne Yaptılar hocam senin ürünü iade mı değişim mi? Geçmiş olsun.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yani evet dediğim gibi şans işte sorunlu çıkabiliyor zaten mağdur olman çok zor eğer hasar yada sorun senden kaynaklı değilse değişim iade oluyor yokuşa surerlerse tüketici haklarına başvuru yapıp köküne kadar hakkını geri alıyorsun. Geçmiş olsun ne yaptın monitörü iade mı değişim mı ?

ben iade istediğimi söyledim reis haber bekliyorum bakalım :)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.

Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg
Screenshot_20231116_213219_Gallery.jpg

Reis benim bu ghosting cumhuriyetli monitörümü 23 gün sonra iade aldılar takıp deniyen adam bile kör olmuştur heralde sağol teşekkür ederim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Reis benim bu ghosting cumhuriyetli monitörümü 23 gün sonra iade aldılar takıp deniyen adam bile kör olmuştur heralde sağol teşekkür ederim
Oh oh oh one öyle çok fazla var geçmişte kötü ofis PC si ile oynadığım the forest geldi aklıma çevremde dönüş atıyordum sanki fps -60 olup boyutlar arası seyehat ediyordum sanki ona dönmüş monitör geçmiş olsun tekrardan.

ben iade istediğimi söyledim reis haber bekliyorum bakalım :)
Sorun sizde değil ise iade yada değişim düzgün şekilde sonuçlanır inşallah.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Oh oh oh one öyle çok fazla var geçmişte kötü ofis PC si ile oynadığım the forest geldi aklıma çevremde dönüş atıyordum sanki fps -60 olup boyutlar arası seyehat ediyordum sanki ona dönmüş monitör geçmiş olsun tekrardan.

Sorun sizde değil ise iade yada değişim düzgün şekilde sonuçlanır inşallah.
Eyw hiç sorma kral forumlarda sağda solda denk geliyordum ama böyle değildi aga bune ALLAH aşkına.
Çektiğim kamera sabit bu arada sadece mouse u çevirince böyle oluyor.Bunun paneli mi bozuktu üretim hatalımıydı kim bilir.
Ve kaliteli diye almıştım ben bunu 4600 TL de para verdim modeli bu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Burak
Eyw hiç sorma kral forumlarda sağda solda denk geliyordum ama böyle değildi aga bune ALLAH aşkına.
Çektiğim kamera sabit bu arada sadece mouse u çevirince böyle oluyor.Bunun paneli mi bozuktu üretim hatalımıydı kim bilir.
Ve kaliteli diye almıştım ben bunu 4600 TL de para verdim modeli bu

1080 p bakarken bu linkte attığını istedim zorla yalvar yakar Va panel 27 inch LG ultra gear verdi vatandaki çalışan fena değildi ama satışı zor oldu benim için iyi ki asusu almamışım aşırı sinir bozardı şimdi 2k kullanıyorum kafam rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom