Neler Yeni

AOC 24G4X'İ BEKLEMELİ MİYİM

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
İnternetten alınan ürünlerde görüpde almadığın için beğenmezsen 14 içinde cayma hakkınız varmış hocam sonra öğrendim bende .
Arıza da olsa arıza olduğunu söylemeden beğenmedim diyip paramı alabiliyormuştum süreci uzatmışım eşşekliğimden
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyaydı da
İtopyanın karnesi bu konuda pek iyi değil ama inşallah iade olur hocam tamir kabul edilmez yani sıfır parası verip niye tamirli malı kullanasın.
Aynısı benimde başıma geldi ben VATAN mağazasından monitör aldım mağazada ölü pixel testi yaptık birşeyi yoktu eve bir geldim GHOSTİNG cumhuriyetliğini ilan etmiş ertesi gün mağazaya geri götürdüm MAĞAZADAN görerek aldığınız için iade alamayız servise göndeririz dediler servise gitti 23 gün sonra iade kararı çıktı çok şükür az daha elimde kalacaktı fotoğraf bu şu ghostinge bak kral herşeyden 2 şer 3 er tane var
Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg
Screenshot_20231116_213219_Gallery.jpg

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İtopyanın karnesi bu konuda pek iyi değil ama inşallah iade olur hocam tamir kabul edilmez yani sıfır parası verip niye tamirli malı kullanasın.
Aynısı benimde başıma geldi ben VATAN mağazasından monitör aldım mağazada ölü pixel testi yaptık birşeyi yoktu eve bir geldim GHOSTİNG cumhuriyetliğini ilan etmiş ertesi gün mağazaya geri götürdüm MAĞAZADAN görerek aldığınız için iade alamayız servise göndeririz dediler servise gitti 23 gün sonra iade kararı çıktı çok şükür az daha elimde kalacaktı fotoğraf bu şu ghostinge bak kral herşeyden 2 şer 3 er tane varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Harbiden hocam çok kötü görünüyor iyiki iade etmişler inşallah benimkide iade olur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Harbiden hocam çok kötü görünüyor iyiki iade etmişler inşallah benimkide iade olur
Sen ne diyorsun kral ne kötüsü ghosting artık virüs gibi işlemişti monitöre herşeyden 3er5er vardı ekranda yanlış anlaşılmasın yukarıdaki foto kamera sabit mouse dönünce böyle oluyor ve bu fotoğrafla sabit hali sen bunu birde canlı mouse çevirirken göreceksin etraf çamur oluyor sanki tüplü monitör kullanıyorsun hayatımda bu kadar ghostingli monitör görmedim ben şok oldum resmen

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Sen ne diyorsun kral ne kötüsü ghosting artık virüs gibi işlemişti monitöre herşeyden 3er5er vardı ekranda yanlış anlaşılmasın yukarıdaki foto kamera sabit mouse dönünce böyle oluyor ve bu fotoğrafla sabit hali sen bunu birde canlı mouse çevirirken göreceksin etraf çamur oluyor sanki tüplü monitör kullanıyorsun hayatımda bu kadar ghostingli monitör görmedim ben şok oldum resmen
Vallaha kamerayı sallamışsın diye düşünmüştüm kamera sabitmiş :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Vallaha kamerayı sallamışsın diye düşünmüştüm kamera sabitmiş :D
Ne hareketi kral ne hareketi sabit kamera :D

Monitör buydu hayatımın şokunu yaşadım kral anlatamam 2 gün ne yedim ne içtim anlamadım ya elimde kalır iade almazlarsa diye.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Aoc kağıt üstünde en üstünde model klasmanında.Ama tabi fiyatları uctu şuan bu monitörde.kronik görünen bir sorun mevcut aynı durumdan muzdaripim bende.Kronik olduğunu sanmıyorum ama bakalım.

Sen uğraşmak istemiyorsan sanirim.suan msi in bi modeli indirimde forumda.paylasilmisti ona yönetebilirsin.Yada lenovoya.

Birazda şans işi aslında diğer markalardan alınca sorun yaşamayacaginizin garantisi yok 😅

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Ne hareketi kral ne hareketi sabit kamera :D

Monitör buydu hayatımın şokunu yaşadım kral anlatamam 2 gün ne yedim ne içtim anlamadım ya elimde kalır iade almazlarsa diye.
heeeee va panel reis bu görmüştüm bi kaç yerde sorunlu olduğunu geçmiş olsun

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Valla yurtiçiyle kod verdiler yolladım onlara.
Arıza yaptığı için iade olmayabilirmiş 10 gün içinde bozulduğu için cayma hakkım varmıştı bozulduğunu söylemeden gönderseymişim iade olurmuş direk sırf dürüst olduğum için uzun sürecekmiş tamir eder yollarlar diye düşünmekteyim ama gönlüm iadeden yana
Hepsiburadadan aldım.bende ayın 3 unde teslim.oldu hala bekliyorum 🥺

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
heeeee va panel reis bu görmüştüm bi kaç yerde sorunlu olduğunu geçmiş olsun
TN Panel reis ghosting ışık sızması en az TN de diye bile bile TN aldım sonra birdaha TN almaya cesaret edemedim.
Bunda varya ışık sızması sıfırdı 1 gram mı sızma olmaz şuan VG249Q aldım IPS çok var sızma ama ghosting de bunda sıfır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom