Neler Yeni

Öneri Bu Monitör Alınır Mı aoc 24g4x fikirlerinize ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hüseyin erdogan
İndirim değilde bindirim yapıyorlar sonra bindirimi indirim diye yersen yediriyorlar tüketiciye klasik tr stratejisi kazık olanı yani
hocam arkadaşda almış bugün bundan dün daha 4500 müş oda 5300 e almış beklememek adına

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
Duydum kullanmadım ama Va panel gereksiz bence AOÇ 24g4x 1 gtg ölü pixele rastlamadım itopya ve incehesaptan aldım 2 adet sorunsuz kullanılıyor.
Kaç aydır kullaniyorsun FPS oyunlarında nasıl renkleri redditte denildiği gibi beyazları sarımsı verme olayı var mi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
ismail sağlam
Kaç aydır kullaniyorsun FPS oyunlarında nasıl renkleri redditte denildiği gibi beyazları sarımsı verme olayı var mi
kanka acıkcası ben kullandım evet beyazları hafif sarımsıydı ilk başta ama onları ayarlardan kontrast falan filan ayarladınmı yeterince iyi oluyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
hocam arkadaşda almış bugün bundan dün daha 4500 müş oda 5300 e almış beklememek adına
Ben şuan kullanmıyorum sattım yaklaşık 2 hafta önce 2 k monitörle takılıyorum şuan ikincil ekran yaparak kullandım başta da ana ekran olarak

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
kanka hatta şöyle söyliyeyim sana arkadaşım masaüstü alacaktı vazgeçti monitörü benden aldığından beri o kullanmadı kutusunda sadece 4 gün kullanıldı monitör şuan 5e satıyor adanada gelip almak istersen veya bir şekil almak istersen sana numarasını atarım konuşun
Mesaj otomatik birleştirildi:

süper zaten ben yolda kırarlar diye korktum sattım 1000km yol
Adana'nın neresinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hüseyin erdogan
hocam beyazlar sarıysa sıkıntı değil mi ya

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Ben yaklaşık 2 3 ay kullandım sistem upgrade attığım için 2 k ya geçtim onun haricinde gayet iyiydi monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam beyazlar sarıysa sıkıntı değil mi ya
İnceleme videolarına bakın ben direkt öneri üzerine aldım pişman da olmadım

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
kanka acıkcası ben kullandım evet beyazları hafif sarımsıydı ilk başta ama onları ayarlardan kontrast falan filan ayarladınmı yeterince iyi oluyor
Bu fiyata daha iyi diyebileceğin var mi
180hz olup renkleri doğru veren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,945
Üyeler
164,222