Neler Yeni

Öneri Bu Monitör Alınır Mı aoc 24g4x fikirlerinize ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hüseyin erdogan
Va kullandım fps oyunlarında LG ultragear aldım o gaflete düştüm bir kez bir daha tercih etmem kötü değildi ama asla bir IPS kalitesi bence sunmuyor IPS daha canlı daha taze gösteriyor bence
tamamdır tekrar teşekkürler aoc u alacağım sabah indirim bitmezse

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
ismail sağlam
aoc aldım bir hafta kullandım sattım mükemmel bi monitör ben gözlerim bozuldu sanıyordum meğer görüntü kalitem kötüymüş 4700e aldım 4eylülde 5000e sattım eylülde taşınacağım götüremem kırılır diye sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hüseyin erdogan
aoc aldım bir hafta kullandım sattım mükemmel bi monitör ben gözlerim bozuldu sanıyordum meğer görüntü kalitem kötüymüş 4700e aldım 4eylülde 5000e sattım eylülde taşınacağım götüremem kırılır diye sattım
hocam allah affetsin kahkaha attım :D sizede teşekkürler kesin kararı mı verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

5400e alma kanka bi hafta takip et sürekli düşüyor o ay başı o şekilde aldım ben 4699a
cidden mi hocam ya artarsa bizim ülke malum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Valla gayet iyi monitör

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
ismail sağlam
kanka hatta şöyle söyliyeyim sana arkadaşım masaüstü alacaktı vazgeçti monitörü benden aldığından beri o kullanmadı kutusunda sadece 4 gün kullanıldı monitör şuan 5e satıyor adanada gelip almak istersen veya bir şekil almak istersen sana numarasını atarım konuşun

Valla gayet iyi monitör
süper zaten ben yolda kırarlar diye korktum sattım 1000km yol

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hüseyin erdogan
kanka hatta şöyle söyliyeyim sana arkadaşım masaüstü alacaktı vazgeçti monitörü benden aldığından beri o kullanmadı kutusunda sadece 4 gün kullanıldı monitör şuan 5e satıyor adanada gelip almak istersen veya bir şekil almak istersen sana numarasını atarım konuşun

süper zaten ben yolda kırarlar diye korktum sattım 1000km yol
taksitle alcam hocam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
hocam allah affetsin kahkaha attım :D sizede teşekkürler kesin kararı mı verdim

cidden mi hocam ya artarsa bizim ülke malum
Ya iniş çıkış kesinlikle oluyor onu göz önüne alıp satın almak daha mantıklı gaming gecesinde MSI MAG a850gl Gold psu 5350 mı 5550 ye mi ne düşmüş fiyat ben vatandan aldım 6350 ye yapacak bir şey yok beklemek istemedim diye aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,965
Üyeler
164,223
Son üye
mcergun