- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musunuz?Parlaklığı çok iyi, renkler de öyle. O yönden seni üzmez monitör. Parasını hak ediyor bence.
Çok teşekkürler. Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musunuz?Parlaklığı çok iyi, renkler de öyle. O yönden seni üzmez monitör. Parasını hak ediyor bence.
Evet, aşağı yukarı sola sağa oynuyor. Dik bile oluyor ekranÇok teşekkürler. Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musunuz?
Çok teşekkürlerEvet, aşağı yukarı sola sağa oynuyor. Dik bile oluyor ekranPivot deniyor bu özelliğe.
hayırlı olsun baya iyimişArkadaşlar şimdi gaming gecesinde 1800 e aldım. sizce nasıl ? Aldığıma değer mi? hem oyun hem film odaklı kullanacağım.
![]()
AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eyvallah kardeşim24g2u kullanıyorum. Neden 27'sini almadım demiştim. 1850 Almıştım ben. Sen 27'sini 1800 almışsın. Görmez olaydım .ddd
Hayırlı olsun brom. Memnun kalırsın.
Eyvallah saolasın kardeşimhayırlı olsun baya iyimiş
Hayırlı olsun ben de 4 gözle bekliyorum bakalım kaç günde gelecekbende sinerjiden 24'' olanını aldım kargoda şuan 1684tl. monitör güzel pivot özelliği var 1ms 144hz IPS panel hayırlı olsun
Teşekkür ederimKaliteli bir monitör, güle güle kullanın hayırlı olsun efenim.
benimki şimdi geldi laptopa bağladım ölü pixel yok 144 açamadım şimdilikHayırlı olsun ben de 4 gözle bekliyorum bakalım kaç günde gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim![]()
Hadi hayırlı olsunparlaklık düzeyi nasıl ? foto atabilir misin, siyah ekranda ışık sızması fln oluyor mu? ya da karanlık sahnelerde rahatsız edecek bişeyi var mı