Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Ataxiones

80+
Reaksiyon skoru
8
Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim.
Ürün link

Bir kaç gün öncede bu fiyata düşmüştü. Alınabilir Bir monitör.

Bu firma bi ara malum firma alınmaz falan diyorlardı

Listeye bi' ton monitör ekledim, alacak olsam korkuyorum ya yanlış karar versem diye.
Ulan hiç bi' bileşende şu monitör işi kadar arada kalmamıştım. En son kağıtlara yazıp kura çekicem. :rolleyes:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke siyah olsa şu monitörü gözüm kapalı arlırdım.

Listeye bi' ton monitör ekledim, alcak olsam korkuyorum ya yanlış karar veririm.
Ulan hiç bi' bileşende şu monitör işi kadar arada kalmamıştım. En son kağıtlara yazıp kura çekicem. :rolleyes:
Aynı şekilde hocam 2 aydır arıyorum xd

Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim.
Ürün link
Alıntıyı görüntüle
Bu monitoru 3 taksitle 5800 e almistim yakin zamanda. Va panel olsa bile fiyatina gore baya uyguna geldigini dusunuyorum simdi. 27 inch 2k monitorlerin fiyatlari 7/10 k dan basliyor malum.

Bu monitoru 3 taksitle 5800 e almistim yakin zamanda. Va panel olsa bile fiyatina gore baya uyguna geldigini dusunuyorum simdi. 27 inch 2k monitorlerin fiyatlari 7/10 k dan basliyor malum.
2X yapmış bence taksitle bedavaya almışsın.
Sadece oyun dışında film, dizi günlük işler için de iş görür gayet.

Bununla onun farkı nedir
Biri beyaz diğeri siyah diyecek kadar az fark var. İkisinin de ölçüm değerleri birbirine oldukça yakın. İkisi de tpv technology'nin nin markalarından. Biri siyaha boyamıs aoc demis, diğeri beyaza boyamıs Philips demis.

Biri beyaz diğeri siyah diyecek kadar az fark var. İkisinin de ölçüm değerleri birbirine oldukça yakın. İkisi de tpv technology'nin nin markalarından. Biri siyaha boyamıs aoc demis, diğeri beyaza boyamıs Philips demis.
Renk sayısı farkı var galiba aoc 16.7 m philips 1.07 m bu çok fark eder mi renk sayısı tam olarak bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri