Aoc 27g2u ölü pixel sorunu

wr4ith

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamlar itopyadan sipariş ettiğim aoc 27g2u monitör dün elime ulaştı ve test yaptığımda 1 adet ölü pixelle karşılaştım çok canımı sıktı böyle kullanmalımıyım ilerde artarmı yada itopya müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebinde bulunsam kabul ederlermi?

Selamlar itopyadan sipariş ettiğim aoc 27g2u monitör dün elime ulaştı ve test yaptığımda 1 adet ölü pixelle karşılaştım çok canımı sıktı böyle kullanmalımıyım ilerde artarmı yada itopya müşteri hizmetlerini arayıo değişim talebinde bulunsam kabul ederlermi?
Aynen itopyayı aramalısın ve sorununu belirtmelisin.Yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Hocam değişmezler gibime geliyor ama inşallah umduğunuz gibi olur

Aynen itopyayı aramalısın ve sorununu belirtmelisin.Yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Bugün aradımda tatilden dolayı kapalılar yarın aricam. Peki böyle kullanmaya devam etsem pixel büyürmü yada başka yerlerde çıkarmı ilgilendiğiniz için teşekkürler

Kanka araştırma yap 1 ölü pixel için değişim olmuyor diye biliyorum umudunu kaybetme ama ek olarak sözde dandik markaların bile ömür boyu garantisi var bu tip şeyler için demek ki markacı olmakta işe yaramıyormuş şuan Rampage 27ınc curved kullanıyorum ömür boyu garantili bu tarz şeyler için koskoca marka yani firma değiştirmezse markayla iletişime geç 1 olumsuz yorum bile çığ gibi büyür marka bunu biliyor.

Kanka araştırma yap 1 ölü pixel için değişim olmuyor diye biliyorum umudunu kaybetme ama ek olarak sözde dandik markaların bile ömür boyu garantisi var bu tip şeyler için demek ki markacı olmakta işe yaramıyormuş şuan Rampage 27ınc curved kullanıyorum ömür boyu garantili bu tarz şeyler için koskoca marka yani firma değiştirmezse markayla iletişime geç 1 olumsuz yorum bile çığ gibi büyür marka bunu biliyor.
Yarın olsun bi bakalım itopyayı aricam ölü pixelden dolayım değişim talebi isticem inşallah kabul ederler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri