Neler Yeni

AOC AOC C24G1 Monitör Alınır mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Arkadaşım 2 senedir sorunsuz kullanıyor birisinin ki sorunlu çıktı diye ürünü kötülemek yanlış olur.
Ben bir kişiye göre konuşmuyorum. Sizin de tek bir kişide sorun çıkmadı diye sorunsuz ilan etmeniz yanlış olur.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Ben bir kişiye göre konuşmuyorum. Sizin de tek bir kişide sorun çıkmadı diye sorunsuz ilan etmeniz yanlış olur.
Ben öylesine örnek verdim sadece, birçok yorum okudum yani 50 kişiden sadece 1 i memnun olmamış. Ama yinede sağlam mı değil mi biz karar veremeyiz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben öylesine örnek verdim sadece, birçok yorum okudum yani 50 kişiden sadece 1 i memnun olmamış. Ama yinede sağlam mı değil mi biz karar veremeyiz.
Bende diyorum ki işini şansa bırakma. İllaki sorun çıkacak diye bir cümle kurmadım. Forumda çok kişiyle karşılaştım memnun olmayan ve başının ağrımasını istemem.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger

ZhaoRcun

80+ Bronze
öncelikle aoc iyi bir markadır bu donanım arşivi forumunda her şey kötülenir onu gayet iyi biliyorum abdullah ın incelediği şeyleri bile kötülüyor millet siz kendınız araştırın monitör gayter dört dörtlüktür ve önerimde var LG 24GN650-B bu da güzel bir monit

En İyi Cevap
1
Valla sipariş ettim artık yapacak bir şey yok ama sağlık olsun umarım bir şey çıkmaz
Unarım sorun olmaz ama onun fiyatına ćok sağlam Asus tuf monitörler vardı kaça aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle aoc iyi bir markadır bu donanım arşivi forumunda her şey kötülenir onu gayet iyi biliyorum abdullah ın incelediği şeyleri bile kötülüyor millet siz kendınız araştırın monitör gayter dört dörtlüktür ve önerimde var LG 24GN650-B bu da güzel bir monit
Abdullahın abinin incelediği her şey iyi olacaktı diye bir şey yok Abdullah abinin de incelediği ve sorunlu olan ürünler var

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
1650 TL'ye aldım. Asus biraz bütçemi aşıyor. Evet azcikta pişman oldum ustune 200 300 ekliyip onu alabilirdim ama artık olan oldu. Öyle kullanılmayacak kadarda kötü değildir demi ya ? Bende yorumlara bakarak aldım 90kisi vardı ortalama 4.5 yıldız.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım

ZhaoRcun

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullahın abinin incelediği her şey iyi olacaktı diye bir şey yok Abdullah abinin de incelediği ve sorunlu olan ürünler var
olablilir pc den monitörden anlıyosan zaten ilk kendın araştırıcaksın ondan sonra youtube gibi yerlerde dolaşıcaksın burda boş boş herşeyi kötülemeyin milletin içine kararm düşürmeyın

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
24g2u yu hangi renk ayarlarinda kullaniyorsunuz acaba? İstedigim renkleri bir türlü yakalayamadim
Kontrast=50
Parlaklık= 100
Eco= Standart
Gamma=Gamma 3
DCR & HDR = Kapalı
Renk Ayarı sekmesinde:
Renk Sıcaklığı=Normal
Diğerleri kapalı
Görüntü İyiles sekmesi:
Parlak Çerçeve= Açık
Çerçeve Boyutu= 100
Parlaklık=40