aynısı benim içinde oldu dostum tam ikna oldu gibi oldu sonra alamam dedi zaten elinde var dediBabamla iyi bir kavga ettik ama almadı diyor çok pahalı diyorum 3500tlden düşmüş diyoki hayır gerek yok deli oldum artık
Laptop da olsaydı keşke bir arkadaş bul diyor Max bütçe 11 bin bı denk getiremedi.. Lenovoyu kaçırdı geçen.O zaman seni 1 ay yolluyorum, evinde zaman makinesi yapmaya çalış yapınca da 15 gün önceye gidip satın al.
Bende hiçbirşey yok o halde almıyor inadıma yoksa alabiliraynısı benim içinde oldu dostum tam ikna oldu gibi oldu sonra alamam dedi zaten elinde var dedi
En son 1650 mi satıp , onu diyenlerin ağzına bakacak olsam, 300 koy ,500 koy şu kadar ekle bunu al derken 3090 alacaktim az kaldiydiSizin nesliniz tükenmedi mi? 300 ekleyin hadi 400 ekleyince ya bırak 500 ekle yani 2300TL'ye daha iyisini rüyanda bile bulamazsın varsa yoksa muhalefet.
Kanka zorunluluğu olsa kesinlikle alırdı ama işte yok, sen de bir şeyler yap üzerine ekler diye sanıyorumBabamla iyi bir kavga ettik ama almadı diyor çok pahalı diyorum 3500tlden düşmüş diyoki hayır gerek yok deli oldum artık
C24G1 kalitesiz mi? Fiyat konusunu eleştirebilirim bu monitör yakın zamanda daha ucuza satıldı ama gayet kaliteli bir modeldir kendisi, fiyat da çok pahalı değildi monitör ihtiyacı olan almıştır işteKardeşim bu monitör zaten 1900₺’di. Ayrıca benim böyle bir iddiam olmadı. Şu monitörleri alanların çoğusu memnun değil. 200-300₺ daha fazla verip kaliteli monitör alınması daha mantıklı.
Stok var görünüyor?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam babama birşeyler söylüyorum yok diyor sürekli sen ne bileceksin diyor bana diyorki benim arkadaşım geçen 1500tl'ye bilgisayar bulmuş her oyunu açıyor dedi dedim baba nasıl bir bilgisayarmış o oyle söylede milletede tavsiye edem ülkenin hali belli dedim wkjdjdjdjdkdKanka zorunluluğu olsa kesinlikle alırdı ama işte yok, sen de bir şeyler yap üzerine ekler diye sanıyorum
Hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam? Ghosting yaşıyor musunuz?İPS panelden VA panel geçtim , renk ve gamma ayarlarını yapınca farkı pek hissetmiyorum.