Neler Yeni

AOC C27G2AE/BK 27" 165 Hz 1ms Mi AOC 24G2U mu ?

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Eğer bütçeni aşabilirsen bunlara bakmanı tavsiye ederim

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Eğer bütçeni aşabilirsen bunlara bakmanı tavsiye ederim
İps panel ile Va panel arasında kaldım ips düşünüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii, bilgi veririm. Daha kargoya bile verilmemiş gerçi. Beklemedeyim.
Umarım beğenirsiniz

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
İps panel ile Va panel arasında kaldım ips düşünüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım beğenirsiniz
IPS panellerde renkler doyurucudur film izlemek için genelde daha iyi olur oyundada kullanabılırsınız fakat renkler VA panele oranla yoğundur VA panelde renkler bi tık daha açıktır ( Bir oyun oynuyorsunuz ve ortam karanlık adamı görmeniz lazım IPS panalde renk tonu ağır olduğu için oradaki kişiyi fark edemeyebilirsiniz) Ben olsam VA alırdım. Gene karar sizin internette karşılaştırmaları var bakabilirsiniz

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
AOC 27G2U Modelini düşünüyorum İPS Panel 24 inç modeliyle Arasında 400 TL fark var

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sizden ricam gelince Bilgi verirmisiniz ?
Monitör geldi. Kurulumunu yaptım. Birkaç saatlik kullanma deneyimiyle, üstün körü bir şey yazayım.

Eksileri:
-AOC G-Menu uygulamasını bu monitör desteklemiyor. En büyük eksiği bu bence. Kutu içerisinde kurulum CD'si göndermişler. Ürünün açıklama kısmına da eklemişler, uygulamanın desteklediğini. Fakat uygulamayı kurduğumda; "Selected Monitor Not Supported" şeklinde hatâ alıyorum.
-Pivot özelliği yok. Monitörü 4-5 cm daha aşağı çekebilmek isterdim.
-Mprt cinsinden 1ms olarak satılmıştı ama şu sitede daha fazla gösteriyor. Orasını anlamadım. (5.6ms gösteriyor.)
-Ayakları çok sağlam olsa da, masa sallandıkça monitör de sallanıyor. Ayaklar sallanmıyor ama monitör sallanıyor işte.
-Birkaç saat kullanabildim. Gözlerim sulandı ve ağrıdı, daha fazla bakamadım ekrana. Kavisli olmasını bünyem kaldırmadı sanırım.

Artılarını yazacak bir şey bulamadım. Henüz kullanıp deneyimlemiş değilim çünkü. Biraz kullanabilirsem, tekrar yorum yazarım. Şu an aşırı göz ağrısı var. Kardeşimle birlikte kullanıyoruz, o da gözlerini açamaz oldu.

Özellikle G-Menu desteklememesi yüzünden iade etmeyi düşünüyorum bakalım. Umarım 25 Kasım indirimlerinde daha kaliteli bir monitör indirime girer.

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Monitör geldi. Kurulumunu yaptım. Birkaç saatlik kullanma deneyimiyle, üstün körü bir şey yazayım.

Eksileri:
-AOC G-Menu uygulamasını bu monitör desteklemiyor. En büyük eksiği bu bence. Kutu içerisinde kurulum CD'si göndermişler. Ürünün açıklama kısmına da eklemişler, uygulamanın desteklediğini. Fakat uygulamayı kurduğumda; "Selected Monitor Not Supported" şeklinde hatâ alıyorum.
-Pivot özelliği yok. Monitörü 4-5 cm daha aşağı çekebilmek isterdim.
-Mprt cinsinden 1ms olarak satılmıştı ama şu sitede daha fazla gösteriyor. Orasını anlamadım. (5.6ms gösteriyor.)
-Ayakları çok sağlam olsa da, masa sallandıkça monitör de sallanıyor. Ayaklar sallanmıyor ama monitör sallanıyor işte.
-Birkaç saat kullanabildim. Gözlerim sulandı ve ağrıdı, daha fazla bakamadım ekrana. Kavisli olmasını bünyem kaldırmadı sanırım.

Artılarını yazacak bir şey bulamadım. Henüz kullanıp deneyimlemiş değilim çünkü. Biraz kullanabilirsem, tekrar yorum yazarım. Şu an aşırı göz ağrısı var. Kardeşimle birlikte kullanıyoruz, o da gözlerini açamaz oldu.

Özellikle G-Menu desteklememesi yüzünden iade etmeyi düşünüyorum bakalım. Umarım 25 Kasım indirimlerinde daha kaliteli bir monitör indirime girer.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Ekleme:
-AOC G Menü çalışıyor. HDMI ile bağlantı kurunca çalışmamış fakat DVI ile bağlantı kurduğumda çalıştı.
-Şahsen benim gözlerimin ağrısı geçti. Alıştım sanırım. Fakat kardeşim dünden beri gözlerini açamıyor. Kavisli ekranın böyle sorunlara sebep olduğunu okumuştum.
-Pivot özelliğinin olmayışı hâlen kötü.
-1ms gecikme süresi kısmını çözemedim. 5.6ms ise çok kötü.
-Parlaklığı çok aşırı fazla. Gözleri o ağrıtıyor olabilir. Epey kıstım, internette gezinirken bu şekilde kullanıyorum.

Bir süre kullandıktan sonra, detaylı bir inceleme konusu açacağım. Ufo testlerini yapıyorum mesela ama sorun var mı yok mu anlamıyorum. Bunun rehberini gösteren bir şey olsaymış keşke.

Sen monitör aldın mı hocam?

Top Bottom