🔥İndirim AOC CU34G2XP 34" 180 Hz 13.020 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,306

VA panel çöp alınmaz yazmadan önce konuyu okuyunuz.

DEY Elektronik İtopya ile aynı bilmeyen varsa. Büyük curved monitör isteyenler için çok iyi tercih. Renk gamutu fena değil, kontrastı VA olduğu için çok yüksek, parlaklığı iyi ve VA olmasına rağmen iyi gecikme ve ghosting performansı sunan bir monitör. Panel bilgilerinin yazılı olduğu konu açtım bakarsınız.

Son düzenleme:
DEY Elektronik İtopya ile aynı bilmeyen varsa. Büyük curved monitör isteyenler için çok iyi tercih. Renk gamutu fena değil, kontrastı VA olduğu için çok yüksek, parlaklığı iyi ve VA olmasına rağmen iyi gecikme ve ghosting performansı sunan bir monitör. Panel bilgilerinin yazılı olduğu konu açtım bakarsınız.

va panel mi

DEY elektronik itopya ile aynı derken hocam? ,ikisi farklı firmalar değil mi . sadece itopyanın Outlet ürünlerinin satıldığı kartal şubesi (kapanmış olabilir) ile aynı adres görünüyor o kadar başka bir ortak yan göremedim

DEY elektronik itopya ile aynı derken hocam? ,ikisi farklı firmalar değil mi . sadece itopyanın Outlet ürünlerinin satıldığı kartal şubesi (kapanmış olabilir) ile aynı adres görünüyor o kadar başka bir ortak yan göremedim
Aynı firmalar. Dey Elektronik'ten ürün alınca İtopya kutusu ile geldiği oluyor.

Aynı firmalar. Dey Elektronik'ten ürün alınca İtopya kutusu ile geldiği oluyor.
itopyadan direkt gönderiyor olabilir mi sizin adınıza bir sipariş, dey aracı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kutu olayı ve dediğim olay haricinde bir bilgi var mı itopyaya ait olduğu hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işime yaramaz da merak ediyorum

bu kutu olayı ve dediğim olay haricinde bir bilgi var mı itopyaya ait olduğu hakkında
Ürünlere bakarsan Dey Elektronik'in İtopya'da satılan ürünleri sattığını görürsün. Dey Elektronik'in satıp İtopya'nın satmadığı ürün yok.

Dey ile itopya ortakları aynı kişiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri