Aoc değişim onayı bekliyorum

Reaksiyon skoru
0
35 gündür göndermiş olduğum arızalı monitörüm için değişim onayı bekliyorum. Tecpro isimli firmaya gönderdim. Değişim onayını yurt dışı veriyormuş biz bişey yapamayız diyorlar. Bu süreci yaşayan var mı daha ne kadar daha bekleyeceğim. Asla bir daha aoc monitör almayacağım.

35 gündür göndermiş olduğum arızalı monitörüm için değişim onayı bekliyorum. Tecpro isimli firmaya gönderdim. Değişim onayını yurt dışı veriyormuş biz bişey yapamayız diyorlar. Bu süreci yaşayan var mı daha ne kadar daha bekleyeceğim. Asla bir daha aoc monitör almayacağım.
4 kuzenne de acı c24g1 aldım oendimle beraber 2 senedir kullanıyoruz 0 sıkıntı sende sorun çıktı diye firmayı kotuleme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 kuzenne de acı c24g1 aldım oendimle beraber 2 senedir kullanıyoruz 0 sıkıntı sende sorun çıktı diye firmayı kotuleme
İnsan yapımı aletler bunlar sorun olabilio

trollmüsün

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsan yapımı aletler bunlar sorun olabilio
insan yapımı diye hiç bir şey almayalım o zaman adama kötü bir tecrübe yaşatmışlar adamda bundan mütevellit yorumunu söylüyor

arkdşlar adam almıyacam diyor kendime, kimse almasın aldırtmayın demiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri