Aoc g2u vs aoc c24g1 sizce hangisi

24g2u al mis gibi monitör.1ms 144hz IPS Ekran.Sinerjiden aldım 2 gün önce benim şansıma 1 tanecik ölü piksel vardı hemen değişime gönderdim.Saolsun adamlar çok ilgili hemen cevap veriyor gerek sayfa üzerinden gerek telefondan.1 piksel bile olsa değiştiriyorlar bazı yerler minimum 3 piksel falan diyebilir.Bu arada monitör alacaksan ups olmayan bir yerden al sinerji gibi(MNG ile calısıyor tam 1 günde istanbuldan antalyaya geldi) yoksa kargocularla ugrasır durursun ups in adam gibi şubesi yok o yüzden bunu örnekledim,ölü piksel ışık sızması bir şey çıkarsa allah korusun ^^

24g2u kullanıyorum en yakın arkadasımda da 24g1 var 24 g2u da renkler daha canlı hoperlor var

AOC 24G2U iyidir
27 inç versiyonu kullanıyorum bir sıkıntı sorun yaşamadım ala biliyorsan 27sini al

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet çıkıyor dp kablosu
Saol kankam teşekkür ederim 27 inch de 1080p sikinti cikarmaz mi pekj

24g2u al mis gibi monitör.1ms 144hz IPS Ekran.Sinerjiden aldım 2 gün önce benim şansıma 1 tanecik ölü piksel vardı hemen değişime gönderdim.Saolsun adamlar çok ilgili hemen cevap veriyor gerek sayfa üzerinden gerek telefondan.1 piksel bile olsa değiştiriyorlar bazı yerler minimum 3 piksel falan diyebilir.Bu arada monitör alacaksan ups olmayan bir yerden al sinerji gibi(MNG ile calısıyor tam 1 günde istanbuldan antalyaya geldi) yoksa kargocularla ugrasır durursun ups in adam gibi şubesi yok o yüzden bunu örnekledim,ölü piksel ışık sızması bir şey çıkarsa allah korusun ^^
Kankam öncelikle ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim, r5 3600 msi rtx 2060 super gaming x le uyumlu çalışır demi. Birde 27 inch de 1080p sıkıntı cikarmaz mi

Kankam öncelikle ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim, r5 3600 msi rtx 2060 super gaming x le uyumlu çalışır demi. Birde 27 inch de 1080p sıkıntı cikarmaz mi
Ben cok uzaktan bakan birisi değilim.24 inç bile normal uzaklıktan büyük geldi gözüme 27 inç alırsan gözlerini aşırı yorabilir normal uzaklıktan ve fps oyunlarında sıkıntı yaşarsın çok büyük olur gerçekten gerek yok. 24g2u gayet iyidir

bende bir sıkıntı çıkartmadı 144 hz alıp oynuyorum sorun cıkartmıyor

27g2u aldım çok güzel monitör. dün geldi bi tane ölü piksel vardı hemen değişime gönderdim. ama monitör cidden efsane. pivot ayaklık olması çok iyi dahili hoparlöründen bişey bekleme çok tırt eski 1+1 ler vardı bassız onlar gibi. ama sonuçta var video fln izlerken sürekli takma gereği duymuyorsun. Çoğu altındaki tuşlar çok ufak kullanamıyorum fln demiş dün çok uğraştım o tuşlarla ve gayet rahat bi şekilde ayarlama yapabildim. 27 de biraz piksellenme oluyor ama çok yakından baktığında ve ayrıca ben laptopun ekranını yansıtarak denedim dp kablosuyla deneyemedim monitörün kendi özelliklerini kullanamadım yani. Ona rağmen almaya değer. Çiçek gibi bi monitör.

Ben mağazalarda 24 ile 27 arasındaki farkı görmek için baktım cidden çok fark var boyut olarak. 24 cücük gibi duruyor. Ama ben film dizi izlediğim için büyük istedim.

Geri