Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam kanka teşekkür ederim24g2u tercih ederdim.
Tamam kanka teşekkür ederim24g2u tercih ederdim.
dp kablosu cikiyor bende varGerçekten 1 ms mi bazi yerlerde 4 ms diyolar ve içinden dp hdmi kablpsu falan çıkıyor mu
evet çıkıyor dp kablosuGerçekten 1 ms mi bazi yerlerde 4 ms diyolar ve içinden dp hdmi kablpsu falan çıkıyor mu
Saol kankam teşekkür ederim 27 inch de 1080p sikinti cikarmaz mi pekjAOC 24G2U iyidir
27 inç versiyonu kullanıyorum bir sıkıntı sorun yaşamadım ala biliyorsan 27sini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet çıkıyor dp kablosu
Kankam öncelikle ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim, r5 3600 msi rtx 2060 super gaming x le uyumlu çalışır demi. Birde 27 inch de 1080p sıkıntı cikarmaz mi24g2u al mis gibi monitör.1ms 144hz IPS Ekran.Sinerjiden aldım 2 gün önce benim şansıma 1 tanecik ölü piksel vardı hemen değişime gönderdim.Saolsun adamlar çok ilgili hemen cevap veriyor gerek sayfa üzerinden gerek telefondan.1 piksel bile olsa değiştiriyorlar bazı yerler minimum 3 piksel falan diyebilir.Bu arada monitör alacaksan ups olmayan bir yerden al sinerji gibi(MNG ile calısıyor tam 1 günde istanbuldan antalyaya geldi) yoksa kargocularla ugrasır durursun ups in adam gibi şubesi yok o yüzden bunu örnekledim,ölü piksel ışık sızması bir şey çıkarsa allah korusun ^^
Ben cok uzaktan bakan birisi değilim.24 inç bile normal uzaklıktan büyük geldi gözüme 27 inç alırsan gözlerini aşırı yorabilir normal uzaklıktan ve fps oyunlarında sıkıntı yaşarsın çok büyük olur gerçekten gerek yok. 24g2u gayet iyidirSaol kankam teşekkür ederim 27 inch de 1080p sikinti cikarmaz mi pekj
Kankam öncelikle ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim, r5 3600 msi rtx 2060 super gaming x le uyumlu çalışır demi. Birde 27 inch de 1080p sıkıntı cikarmaz mi
bende bir sıkıntı çıkartmadı 144 hz alıp oynuyorum sorun cıkartmıyorSaol kankam teşekkür ederim 27 inch de 1080p sikinti cikarmaz mi pekj
Kankam öncelikle ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim, r5 3600 msi rtx 2060 super gaming x le uyumlu çalışır demi. Birde 27 inch de 1080p sıkıntı cikarmaz mi