MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 738
Almıştım bütün bilgileri girdiğim mobil bankadan onayladım hata verdi 2 kere yorumlara baktım vazgeçtim 
KRGD switchler var gözüküyor resmi sitesinde. Cherry MX kopyası gibi ve çok kaliteli değil. Outemu'dan iyidir diyebiliriz. F/P alınabilir kötü değil.
Bu outemu switch'te sorun olduğunu göstermez. Aldığınız klavye sorunluymuş demek ki dostum?Hocam 6 ay içinde 5 kere garantiye klavye siz de gönderseydiniz abarttığımı düşünmezdiniz.
Kesinlikle. 1 yıldır SPK8614 Philips klavye kullanıyorum (Reo Switch) tek sorunu klavye kaynaklı ışık sönmesi başka bir sorun yaşamadım. Bir de çift basma sorunu var son 1 aydır. Yeni bir klavyeye geçicem.Bu outemu switch'te sorun olduğunu göstermez. Aldığınız klavye sorunluymuş demek ki dostum?
Veya sizin şansınıza öyle bir aksilik yaşanmış.
Sizin bir üründe sıkıntı yaşamanız o ürünü kötü yapmaz.
Gamepower Overlord hakkında bir şeyler duydun mu?Bu outemu switch'te sorun olduğunu göstermez. Aldığınız klavye sorunluymuş demek ki dostum?
Veya sizin şansınıza öyle bir aksilik yaşanmış.
Sizin bir üründe sıkıntı yaşamanız o ürünü kötü yapmaz.
Bilgim yok klavye hakkında. Switch markasını belirtmemişler de sanırım.Gamepower Overlord hakkında bir şeyler duydun mu?
KRGD marka switchleri var hocam.Bilgim yok klavye hakkında. Switch markasını belirtmemişler de sanırım.
10 senedir şaka yapmıyorum 15 TL'ye aldığım klavye ile takılıyorum bozulsada başka klavyeye geçsek. ama daktilo gibi şak şak vuranlardan deyil.Ben de Outemu kullanıyorum 1 seneden uzun süredir. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bir çok tanıdığımda var outemu kullanan. Zaman zaman sıkıntı çıkarabilir tabi ki lakin abartmamak gerek.