Çözüldü✓ AOC Q27G4XF 27" Alınır mı?

bu monitörün kalite kontrolü kötü müşterilerin çoğu ölü piksel ile ışık sızması yaratma sorunu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yükseltirseniz bunu almanızı öneririm https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html
Eskiden fazlaydı güncel olarak pek şikayet duymadım. Aylardır öneriyorum genel olarak bana gelen dönüşler olumlu. 2024 sonu ve 2025 başındaki yorumlar ise tam tersi olumsuz; fakat aradan uzun bir zaman geçtiğini düşünürsek tekrar şans verilebilir.

Şart değil ancak AOC'dan daha iyi midir bu?
R27QE - Q27G4XF - H27T22C zaten birbirinin muadili olan 3 model. Renk gamutlari ayni, parlaklik olarak cok yakinlar, kontrast olarak da yakinlar. Hangisini alirsan al keske digerini alsaydim demezsin. KTC ile alakali tek soru isareti, TR'deki garantisinin nasil isledigi. Ulkemize yeni yeni gelmeye baslayan bir marka oldugu icin garantisinin nasil calistigini bilmiyoruz.

R27qe>=g274qpf e2> e2>Q27g4xf>=h27t22c şeklinde alırdım.

R27qe’nin bir sürü incelemesine baktım 1450:1, 1600:1, 1400:1 çıkan incelemeleri var. Ktc de bu değer 1200:1 ile sınırlı. Ayrıca dediğim gibi ktc’nin biraz daha zayıf çıktığı incelemeler var. Buna ek olarak r27qe ve msi da kullanılan panelde diğerlerinden kaliteli. Kullanıcı yorumlarına da baktım hem h27t22c hemde r27qe kullanan bir arkadaş ktc’yi beğenmediğini söylemişti. Arada dağlar kadar fark olmasa da lenovo daha üstün. Q27g4xf de lenovonun daha düşük kontrastlı versiyonu. Msi ise ktc ve aoc ile yakın kontrast oranı sunmasına karşın bu modellerden bir tık daha iyi renk gamutu ve 500nit parlaklığa sahip. %3-5 azda olsa fark ediyor. En azından yan yana koyduğunda anlıyorsun. Ha arada fazla fiyat farkı vardır o zaman ucuz olanı al geç.

R27qe>=g274qpf e2> e2>Q27g4xf>=h27t22c şeklinde alırdım.

R27qe’nin bir sürü incelemesine baktım 1450:1, 1600:1, 1400:1 çıkan incelemeleri var. Ktc de bu değer 1200:1 ile sınırlı. Ayrıca dediğim gibi ktc’nin biraz daha zayıf çıktığı incelemeler var. Buna ek olarak r27qe ve msi da kullanılan panelde diğerlerinden kaliteli. Kullanıcı yorumlarına da baktım hem h27t22c hemde r27qe kullanan bir arkadaş ktc’yi beğenmediğini söylemişti. Arada dağlar kadar fark olmasa da lenovo daha üstün. Q27g4xf de lenovonun daha düşük kontrastlı versiyonu. Msi ise ktc ve aoc ile yakın kontrast oranı sunmasına karşın bu modellerden bir tık daha iyi renk gamutu ve 500nit parlaklığa sahip. %3-5 azda olsa fark ediyor. En azından yan yana koyduğunda anlıyorsun. Ha arada fazla fiyat farkı vardır o zaman ucuz olanı al geç.
g274qpf e2 nin fiyatı r27qe den faha fazla şuanda ama r27qe nin fiyatı şuan için alınabilir düzeyde değil sanki 1 2 ay daha beklesem bişey kazanırmıyım yoksa kaybedermiyim?

g274qpf e2 nin fiyatı r27qe den faha fazla şuanda ama r27qe nin fiyatı şuan için alınabilir düzeyde değil sanki 1 2 ay daha beklesem bişey kazanırmıyım yoksa kaybedermiyim?
Fiyatlar sürekli değişiyor. 1-2 ay sonra stokta olmayabilirler, daha ucuz olabilirler veya daha pahalı olabilirler. Daha iyileri de gelebilir. Şu anlık durum böyle. Geleceği göremediğim için bekleyip beklememe konusunda yorum yapamam. Şansınıza kalmış.

Fiyatlar sürekli değişiyor. 1-2 ay sonra stokta olmayabilirler, daha ucuz olabilirler veya daha pahalı olabilirler. Daha iyileri de gelebilir. Şu anlık durum böyle. Geleceği göremediğim için bekleyip beklememe konusunda yorum yapamam. Şansınıza kalmış.
cok kararsizim ya

Güncelleme:

AOC Q27G4XF 27"

Satın aldım. An itibariyle kullanmaktayım.
Çok beğendim, öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri