Aoc q27g4zr monitör iyi mi

bence bu rakamlarda bundan iyisi yok, alıp kötü yorum yapan görmedim daha. youtube da yazarsan incelemeleride var onlarda geçerli not vermiş.
ktc almayın bence başlığında alıp memnun olan sayısı bir elin parmakları kadar.
Aynen bu yüzden tercih ettim umarım sorunsuz ulaşır

bu arada sinerjiden korkmayın, adamların tüm alısveriş sitelerinde yorumları olumlu. ( trendyol ve hepsiburada )

bu arada sinerjiden korkmayın, adamların tüm alısveriş sitelerinde yorumları olumlu. ( trendyol ve hepsiburada )
Umarım öyledir hala kargoya ulaşmadı aradım amazonu sorun oluşmuş yarın öğleden sonra satıcıyla görüşeceklermiş

Umarım öyledir hala kargoya ulaşmadı aradım amazonu sorun oluşmuş yarın öğleden sonra satıcıyla görüşeceklermiş
Arkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. KTC ile AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.

Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri