AOC Q27G4ZR vs ASUS TUF VG27AQML5A

edit: 210 hz olanla karıştırdım, 300 hz olan modeliymiş. asus alırdım ben ama o farka değer mi emin değilim. arada 3.5 - 4 k fiyat farkı var .

AOC un çok verisi yok ama kullanıcılar ve deneyenler tarafından olumlu ve beğeniliyor.
Asus un verileri aşağıda ki gibi. Fiyatları aynı olsaydı Asus almak mantıklı olabilirdi ama aralarında 3.5k varken AOC bence tercih edilmeli.
Yan yana denemden net bi tavsiye ya da tercih vermek zor.
1764452905988.webp

1764452938667.webp

14300 e çıktıysan hocam az daha zorlayıp oled bakabilirsin ben de aoc modelini alacağım galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
edit: 210 hz olanla karıştırdım, 300 hz olan modeliymiş. asus alırdım ben ama o farka değer mi emin değilim. arada 3.5 - 4 k fiyat farkı var .
yeni yılda o 4k fark eriyip kaybolur zaten hocam 9 taksitte 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14300 e çıktıysan hocam az daha zorlayıp oled bakabilirsin
oled yanığı psikolojiyi bozabilir. bi de az daha dedigin en ucuz oled 25k yaklaşık. neredeyse iki tane monitor yapiyor hocam. yapma yanarız😄

yani para durumunda sıkıntı yoksa 300 hz asusu alman daha mantıklı. o diğer 210 hz olan alt modelini atmış olsan net aoc al derdim.
benim de icimden gecen o ama diger arkadaslarin da fikrini dinlemek isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Aoc 260hz de iyi performans vermediği yönünde incelemeler var ben bu 2 model arasında kalmıştım sonrasında samsung g65b aldım memnumum 1 ay filan inceleme yazısı paylaşmayı düşünüyorum

Aoc 260hz de iyi performans vermediği yönünde incelemeler var ben bu 2 model arasında kalmıştım sonrasında samsung g65b aldım memnumum 1 ay filan inceleme yazısı paylaşmayı düşünüyorum
g65 çok güzel monitör de hocam curved işte o sıkıntı bi

ben kullanıyorum 260 hz de herhangi bir sorun yaşamadım. bu incelemeler nerede hocam link atarmısın? seni yalancı cıkarmaya calısmıyorum yanlıs anlamada bu monitör daha yeni incelemesi bile yok. ayrıca va panel bir monitöre asla 12k vermem istediği kadar iyi olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,268
Üyeler
185,698
Son üye
Shalltearr
Geri