Aorus rtx 3070 alınır mı tavsiye

Arxca

80+
Reaksiyon skoru
95
Bu ekran kartı tasarımı bakımından beni etkiledi yurt dışından alacağım global garantili diye söylediler bana ama bu ekran kartının performans ve FPS testlerini bulamadım güzel bir kart gibi duruyor tavsiye eder misiniz? Birde FPS grafik yada videosu gibi bir şey varsa atarsaniz iyi olur.
Teşekkürler.

Bu ekran kartı tasarımı bakımından beni etkiledi yurt dışından alacağım global garantili diye söylediler bana ama bu ekran kartının performans ve FPS testlerini bulamadım güzel bir kart gibi duruyor tavsiye eder misiniz? Birde FPS grafik yada videosu gibi bir şey varsa atarsaniz iyi olur.
Teşekkürler.
3070 Gamerock öneririm.
Önerdiğiniz modelinkini bulamadım. Zaten hepsi aynı GPU'yu kullanıyor. Soğutma konusunda değişiklik gösteriyor.

Bunu kast etmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3070 Gamerock öneririm.
Önerdiğiniz modelinkini bulamadım. Zaten hepsi aynı GPU'yu kullanıyor. Soğutma konusunda değişiklik gösteriyor.
https://www.qp.com.tr/gigabyte-aorus-geforce-rtx-3070-master-8g-256-bit-ekran-karti
Bundan söz ettim knk

3070 Gamerock öneririm.
Bu ekran kartı 75 dereceleri görüyor çok fazla ısınıyor bence gigabyte 3060 ti da 63 derece felan görüyor bence baya fazla

Teşekkürler.
Ya o konuda şöyle zaten performanslar 1 düşüğü veya 1 yükseği olur büyük ihtimalle sen bu değerlere göre karar verirsen iyi olucak aynı performans oluyor

Bu ekran kartı 75 dereceleri görüyor çok fazla ısınıyor bence gigabyte 3060 ti da 63 derece felan görüyor bence baya fazla
75 derece öyle aman aman bir derece değildir.
Dediğim gibi hepsi aynı performansı verir.
Değişiklik gösteren tek şey soğutma performansıdır.

Bu attığıniz ekran kartı 5600 x i 1080 p de baya zorluyor çok güçlü bir kart 2 k monitör alacağım ama sıcaklık beni korkutuyor bu kadar yüksek sıcaklıklar çoğu ekran kartında yok o yüzden endise ettim ve 3060 la 3070 arasında çok bir fark yok sadece 4 k performansı iyi diye biliyorum o yüzden birde yurt dışından alacağım için global garanti önemli benim için

3070 Gamerock öneririm.

75 derece öyle aman aman bir derece değildir.
Dediğim gibi hepsi aynı performansı verir.
Değişiklik gösteren tek şey soğutma performansıdır.
Global garanti önemli olduğu için

Bu attığıniz ekran kartı 5600 x i 1080 p de baya zorluyor çok güçlü bir kart 2 k monitör alacağım ama sıcaklık beni korkutuyor bu kadar yüksek sıcaklıklar çoğu ekran kartında yok o yüzden endise ettim ve 3060 la 3070 arasında çok bir fark yok sadece 4 k performansı iyi diye biliyorum o yüzden birde yurt dışından alacağım için global garanti önemli benim için
Videodaki FE, Aorus değil.

Alınır ama yurt dışından alırsanız Türkiye'de garantisi geçmez.

Videodaki FE, Aorus değil.
Biliyorum knk ben bu ekran kartlarını çok araştırdım yani yurt dışında akrabalarım var ama bir sorun çıkınca da kargolar gönder hem onlar hem bizim için büyük vakit kaybı bana evga marka önerdiler birde aorus

Biliyorum knk ben bu ekran kartlarını çok araştırdım yani yurt dışında akrabalarım var ama bir sorun çıkınca da kargolar gönder hem onlar hem bizim için büyük vakit kaybı bana evga marka önerdiler birde aorus
İkisininde Türkiye'de garantisi var diye mantıklı olan da o zaten

Alınır ama yurt dışından alırsanız Türkiye'de garantisi geçmez.
Aorus için mi FE için mi ?

Aorus için mi FE için mi ?
İkisi için de.

İkisi için de.
Aorus için yanlış bilgi aldım o zaman yada yanlış anladım içimdeki tek sıkıntı eğer elimdeki bütçe ile buradan toplarsam mümkün değil rtx 3070 li sistem toplayamam ama yurt dışından olunca da garantisi sıkıntı tek korkum o

Aorus için yanlış bilgi aldım o zaman yada yanlış anladım içimdeki tek sıkıntı eğer elimdeki bütçe ile buradan toplarsam mümkün değil rtx 3070 li sistem toplayamam ama yurt dışından olunca da garantisi sıkıntı tek korkum o
Ben de amazon.com'dan almayı düşünüyorum ve dediğiniz gibi evet garanti konusu riskli. Eğer sıkıntılı ürün gelirse kargo parasını sizin ödemeniz gerekiyor, bu da az bir miktar olmaz. Risk alıp almamak sizin elinizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri