Öyle istek üzerinde fiber gelmiyor hocam. Yan binada veya sokaktan geçiyorsa belki.Apartmanımız da 6 daire var her daire başı ücret çıkarmı çikarsa ne kadar olur imza olayını dert etmeyin isteyen 3 kişiyiz 3 komşumuzuda ikna ederiz
Yan binanızın nosu ile fiber sorgulamadan bakabilirsiniz.Hocam onu nasıl bakıcaz çünkü 45mbps artık yeterli değil
İmza toplayıp ilçe müdürlüğe başvuruyorsunuz ama gelme ihtimali çok değil. Veya başka ıss'nin size fiber geitrmesini bekleyeceksiniz. Kısaca beklemek zorundasınız.Hocam onu nasıl bakıcaz çünkü 45mbps artık yeterli değil
Hocam burda doğrumudur fiber falan gelebilirmiYan binanızın nosu ile fiber sorgulamadan bakabilirsiniz.
Ayrıca başvuru sistemi imza ile çalışmıyor yakında varsa gelme ihtimali var bu kadar başvuru yapıcaksın gelirse gelicek.
Türknet sitesinden türknet altyapın var mı onu kontrol etmeni öneririm bi aralar altyapı istek vardı 6 daire bunu doldurursanız belki iş çıkar.
Vdsl den max ne alabilirimki zaten 2mb dowlandım varİmza toplayıp ilçe müdürlüğe başvuruyorsunuz ama gelme ihtimali çok değil. Veya başka ıss'nin size fiber geitrmesini bekleyeceksiniz. Kısaca beklemek zorundasınız.
Orada yazan değeri alırsınız max veya 40 civarı.Hocam burda doğrumudur fiber falan gelebilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vdsl den max ne alabilirimki zaten 2mb dowlandım var
Belki bir ihtimal.Hocam burda doğrumudur fiber falan gelebilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vdsl den max ne alabilirimki zaten 2mb dowlandım var