Neler Yeni

Apex 3 mü AOC gk500 mü?

Kos_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Koçak
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben klavye almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım fakat aoc gk500 ün forumlardaki yorumlarında bazı kişiler birkaç hafta ya da ay sonra tuşların artık basmadığını, geç algıladığını vb. söylemiş o klavyeyi istiyordum fakat şu an biraz daha apex3 alıcam gibi. Aranızda bu iki klavye arasından birini kullanan ya da fikri olan biri varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Ben apex 3 alacaktım ama çok pahalı geldi. Membran olarak hyperx alloy core rgb öneririm.

Flamesa

80+ Silver
600₺ Membran bir klavyeye verilmez bence. RGB olması zorunlu mu?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben klavye almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım fakat aoc gk500 ün forumlardaki yorumlarında bazı kişiler birkaç hafta ya da ay sonra tuşların artık basmadığını, geç algıladığını vb. söylemiş o klavyeyi istiyordum fakat şu an biraz daha apex3 alıcam gibi. Aranızda bu iki klavye arasından birini kullanan ya da fikri olan biri varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
650 tl vereceksen klavyeye gamıng gecesını bekle kesın cok guzel klavyeler gelıyor ben aourus k1 aldım mukemmel bır klavye ıstersen hyprex ınde bır klavyesı gelıyor 650 TL'ye cok ıyı klavyeler var aoc apex3 felan bın basarlar knk ya da ck550 mı ne cooler masterın bı klavyesı var bılek destegı ıstersen onu alabılırsın cok met edıyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

650 TL vereceksen klavyeye gamıng gecesını bekle kesın cok guzel klavyeler gelıyor ben aourus k1 aldım mukemmel bır klavye ıstersen hyprex ınde bır klavyesı gelıyor 650 TL'ye cok ıyı klavyeler var aoc apex3 felan bın basarlar knk ya da ck550 mı ne cooler masterın bı klavyesı var bılek destegı ıstersen onu alabılırsın cok met edıyorlardı
bu arada bu dedıgım klavyelerın hepsı cheryy mx gıdıp o paraya quetımu mu nedır ondan alma sadece cooler master yenı bır swıtch cıkardı o da chery mx ıle bırebır

Top Bottom