G213 kronik sıkıntılı, Razer olan mekanik değil. Apex en iyisi bunların arasından ama bütçeyi biraz artırıp AK820 Pro alsan daha iyi olur.Sizce başlıkta görmüş olduğunuz klavyelerden hangisini almalıyım.
cevabınız için teşekkürler hocam logitech de öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum bide ben özellikle membrane istiyorum mekanik olması önemli değil yani benim için kaliteli olsun yeterG213 kronik sıkıntılı, Razer olan mekanik değil. Apex en iyisi bunların arasından ama bütçeyi biraz artırıp AK820 Pro alsan daha iyi olur.
Hocam Razer ornata kesinlikle fiyatını haketmiyor. Normal membran klavyelerden ahım şahım bir farkı yok. Eğer gerçekten kaliteli bir şey istiyorsanız Ak820 Pro bakmanıız şiddetle öneriyorum.cevabınız için teşekkürler hocam logitech de öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum bide ben özellikle membrane istiyorum mekanik olması önemli değil yani benim için kaliteli olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben yinede konuyu açık bırakacağım herkes tecrübelerini yazarsa sevinirim
Hocam dediğim gibi membrane da daha rahat ederim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Hocam Razer ornata kesinlikle fiyatını haketmiyor. Normal membran klavyelerden ahım şahım bir farkı yok. Eğer gerçekten kaliteli bir şey istiyorsanız Ak820 Pro bakmanıız şiddetle öneriyorum.