dostum öncelikle apexe başlamak istiyorsan sana lazım olan şeyler: Sağlam bir mental, Duo veyahutta trios atabileceğin arkadaşlar, ve çokça bilgi lazım oyunda movementları öğrenmen gerekiyor çünkü sen 1 lwl olduğun halde karsına 1000 lwl adam bile atabilir. Ve apex ne kadar fps oyunu olsa da bence bir fps oyunu değil, iyi movement atan ve takım arkadaşıyla beraber olan kazanıyor oyundayken beynini çıkar koy kenara sadece movement yapıp sol click bas. Çok kanser olursun oyunda ben oynuyorum ve kanser oluyorum ilk başlarda bloodhound oynamanı tavsiye ederim. Rakiplerin uçup kaçarken nerden sıktı diye düşünmene pek gerek kalmaz q ya basıp adamın yerini görüyorsun. Baya bi uzattım soruğun soruyla alakasız olarak tavsiye verdim şimdi de geleyim asıl soruna. Joystick de aim asistan var ama çok etliki değil artı olarak arkadaşlarınla girdiğinde arkadaşın ps den değil de pc den oynuyorsa senin aim asistanın %25 den %15 veya 10 a düşüyor baya zorlaşıyor kontrol etmek. bence klavye mouse oynamalısın hassasiyetini iyi ayarla

iyi oyunlar.