firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Yaşınız kaçtır ona göre hitap edeyimHahaha doğrudur valla
r6 slow tür taktiklerin konuştuğu oyun mesela
Yaşınız kaçtır ona göre hitap edeyimHahaha doğrudur valla
evet ya kafayı yiyorum r6da adam duvardan tarıyo beniHahaha doğrudur valla
Cenk hocam steam linkini atan .... değilse atarmısınizevet ya kafayı yiyorum r6da adam duvardan tarıyo beni
Tamamdır dostumEklerim fakat aldıktan sonra bana hatırlatıp unutmayayım.
19 2 ay sonra 20Yaşınız kaçtır ona göre hitap edeyim
Haha kesinlikle map bilgisi felan çok önemli olduğu için kafana vurabiliyorlar fazlasıyla yanlış olmasın fakat sanırım r6dan sonra apexe geçip çok hoşumuza giden günde 12 saat oynayıp sıkıldığımız oyun olmuştu apexevet ya kafayı yiyorum r6da adam duvardan tarıyo beni
SJ e şey. Yarın oynarız o zaman31 civarı
buyur canım kardeşim https://steamcommunity.com/id/angaramesi/Cenk hocam steam linkini atan .... değilse atarmısıniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır dostum
Dostum rustı hala güncel şekildr oynuyor musun31 civarı
Yok hayır oynamıyorum almanı önerir miyim gün içinde ortalam 8 saat yorulmadan oynayabilirsen ayak uydurabilme şansın var fakat oyunda 3k saati olan "hayatsız" insanlar olduğu için ezilmekten sıkılıp oynayamayabilirsin.Dostum rustı hala güncel şekildr oynuyor musun
Sonbahar indiriminde alacağım
Oyunu 4 yıldır takip ediyorum bu yıl yksye hazırlanıyorum 8 saat veremem ama yksden sonra olabilirYok hayır oynamıyorum almanı önerir miyim gün içinde ortalam 8 saat yorulmadan oynayabilirsen ayak uydurabilme şansın var fakat oyunda 3k saati olan "hayatsız" insanlar olduğu için ezilmekten sıkılıp oynayamayabilirsin.
Yks çalışıyorsan asla önermemOyunu 4 yıldır takip ediyorum bu yıl yksye hazırlanıyorum 8 saat veremem ama yksden sonra olabilir