Bi yerde okumuştum wireless olunca klavye senin hızına kombinasyonlarına yetişemiyor diye doğru değilse bende pro wireless almak istiyorumArkadaşlar selam Apex Pro TKL alacağım wireless mi alayım kablolu mu , kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim
fiyatı bana çok yüksek geldi daha ucuza çok daha fazla alternatif var ikenArkadaşlar selam Apex Pro TKL alacağım wireless mi alayım kablolu mu , kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim
abi değişim aldım o yüzden tekrar apex pro alacağım, başka marka model bakmyıroumfiyatı bana çok yüksek geldi daha ucuza çok daha fazla alternatif var iken
MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.comWraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim][Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
even bende duydum acaba doğru muBi yerde okumuştum wireless olunca klavye senin hızına kombinasyonlarına yetişemiyor diye doğru değilse bende pro wireless almak istiyorum
bende pro wirless var ama bi fark ok gibi geldi bana hızları aynı gibiBi yerde okumuştum wireless olunca klavye senin hızına kombinasyonlarına yetişemiyor diye doğru değilse bende pro wireless almak istiyorum
wirelessde pil var demi abi ? onuda belli bir süre sonra değişmek gerek sanırımbende pro wirless var ama bi fark ok gibi geldi bana hızları aynı gibi
yo bi şey değiştirmene gerek yok bu klavyeli ister kablolu ister wireles olarak kulana biliyosunwirelessde pil var demi abi ? onuda belli bir süre sonra değişmek gerek sanırım
yo bi şey değiştirmene gerek yok bu klavyeli ister kablolu ister wireles olarak kulana biliyosu
abi wireless modelde kabloyu takınca wireless olmayan model ile aynı hıza ulaşıyor değil miyo bi şey değiştirmene gerek yok bu klavyeli ister kablolu ister wireles olarak kulana biliyosun