Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,110 Bugün, 00:05 #2 BIGGZ yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... konuyu kılıtlemeyın veya uyarı vermeyin yanlıs bır durum yok ortada
BIGGZ yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... konuyu kılıtlemeyın veya uyarı vermeyin yanlıs bır durum yok ortada
yufuscuk 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,515 Dahası Reaksiyon skoru 2,408 Konum Bende Bilmiyorum İsim YUSUF BAĞRIYANIK Bugün, 00:45 #4 BIGGZ yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Konuyu kitlemeyin yanlış bir şey yok doğruya doğru Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 00:13 Hocam ağzınızdan bal mı damlıyor bu arada
BIGGZ yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Konuyu kitlemeyin yanlış bir şey yok doğruya doğru Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 00:13 Hocam ağzınızdan bal mı damlıyor bu arada
MadResister 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 89 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim Joe 56 dakika önce #5 (Moderatörler, beni uyarırsanız eğer sizleri şeyh saitin torunu olarak bellerim. Bu da böyle biline!) Lan aynı yarrağıma benzemiş. Şu tipe bak.
(Moderatörler, beni uyarırsanız eğer sizleri şeyh saitin torunu olarak bellerim. Bu da böyle biline!) Lan aynı yarrağıma benzemiş. Şu tipe bak.