Neler Yeni

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bununla aynı soydan biri nasıl meclise girebiliyor anlamış değilim, ülke sıkıntılı bir yere gidiyor :peeposad:

GirayHan

80+ Platinum
Bununla aynı soydan biri nasıl meclise girebiliyor anlamış değilim, ülke sıkıntılı bir yere gidiyor :peeposad:
Cevabı basit.

Dostunu yakın tut, düşmanını daha da yakın.

Bunlar devlet tarafından adım adım izleniyor hdp kapatılırsa bunlar yer altına inecekler. izlemesi zorlaşacak. böyle daha rahat devlet için. Devletin demir yumruğu yeri geldiğinde bunların kafasına iniyor.. ( yeri geldiğinde devlet kayyumu da atıyor bunlar kuduruyorlar ) ;) Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor devlet bunlarla. Bunlar kandilin gölgeleri. Bunların attığı her adım takip ediliyor. Devlet uyumaz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,751
İsim
Selim
Demden Selahattinden apoya sıra gelmez daha açık açık pkknın siyasi ayağı olduğunu kabul eden dem meclisteyken barajı millet vekili transferi ile aşıp meclise sokan hdp kapatılma ve hapis sürecinde hdp lehine savunma yapan millet seçti millet götürür kafasıyla algı yapanlar da benim için apoyla aynılar 👌 apo dan önce meclis zaten elden gitmiş önce o milleyitci tayfa demi meclisten şutlatip savunmayı bıraksın ondan sonra apoya laf söylesin 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,026
Üyeler
163,093
Son üye
efelol
Top Bottom