YÜRRÜÜÜ BEEE SEN VARYA KRALSIN KRALL BU KONUYU RAPORLAYANI SORGULARIMAPO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
YÜRRÜÜÜ BEEE SEN VARYA KRALSIN KRALL BU KONUYU RAPORLAYANI SORGULARIMAPO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
Onu ayrı, sevenini ayrı...APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
raporlayan yok diye olabilir raporlayan da terorist sevicidir zatenO değilde modları tebrik etmek istiyorum normalde küfürlere uyarı verilir istisnasız ama iki gündür terörist başına edilen küfürlerden uyarı alanı görmedim valla helal olsun
En iyi cevaptan raporladım hadi İnşallahAPO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
okuyoruz zaten apoya laf etmemiz daha çok batıyor. maksat rahatsız olsun gopeklerBen linç atsanızda şunu not edeyim:
Bu konuda sadece apoya söven ama fakat demlilere bir kelime etmeyenlerin yazdıklarına itibar etmem hatta provakatör bile olabilirler... Bunun yerine terörün ve teröristin her şekline ve kişiliğine lanet okumayı tercih etmelisiniz.
KeşkeHepsi yok edilsin
Anasından kazayla doğmuş pic evladiAPO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
Bildiren bi vatan haini kahpe olmadığı sürece almazsın,bildirselerde alacağını düşünmüyorum bu konudabu post altında apo itine küfür etsem uyarı almam demi bişey denicem çünkü
Konuyu kolay kapatmamak lazım malum ülkemizde olayların üstü çabuk örtülüyorAnasından kazayla doğmuş pic evladi
o zaman uzun uzaya yazmayım şunu bırakayım. Kafi gelir.Bildiren bi vatan haini kahpe olmadığı sürece almazsın,bildirselerde alacağını düşünmüyorum bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu kolay kapatmamak lazım malum ülkemizde olayların üstü çabuk örtülüyor