Neler Yeni

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Arkadaşlar hassas zamanlardan geçiyoruz içimiz yaralı hepimiz milletimizi seviyoruz. Başımız saolsun hepimizin. Konuyu yukarıda tutalım. Hafızamızla oynamasınlar

En İyi Cevap
3
O değilde modları tebrik etmek istiyorum normalde küfürlere uyarı verilir istisnasız ama iki gündür terörist başına edilen küfürlerden uyarı alanı görmedim valla helal olsun
öcalan ayagına hacıgüle sövenler

1729707360785.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Konuşmamız gereken apo mu cidden ? Türk halkı Aziz nesinin dediğinden daha kötü durumda. Bu kadar sık tesadüf olmaz. Terör olayları yokken aponun tamda çıkış lafının üstüne olması :D

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Tekin Ayber
Ben linç atsanızda şunu not edeyim:

Bu konuda sadece apoya söven ama fakat demlilere bir kelime etmeyenlerin yazdıklarına itibar etmem hatta provakatör bile olabilirler... Bunun yerine terörün ve teröristin her şekline ve kişiliğine lanet okumayı tercih etmelisiniz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,719
İsim
Mert Can Ergün
Hepsi yok edilsin

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Ben linç atsanızda şunu not edeyim:

Bu konuda sadece apoya söven ama fakat demlilere bir kelime etmeyenlerin yazdıklarına itibar etmem hatta provakatör bile olabilirler... Bunun yerine terörün ve teröristin her şekline ve kişiliğine lanet okumayı tercih etmelisiniz.
TERÖRÜN VE TERÖRİSTİN HER ŞEKLİNE VE KİŞİLİĞİNE LANET OLSUN !!!

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Tekin Ayber
PKK VE TÜREVLERİNE VE DİĞER TÜRKİYE KARŞITI TERÖR ÖRGÜTLERİNE VE KUKLALARINA LANET OLSUN.

TERÖR VE YANDAŞLARININ ADINI AÇIK AÇIK YAZARAK LANETLİYORUM. AMERİKA GİBİ SUYA SABUNA DOKUNMADAN DEĞİL. ÇÜNKÜ BAZILARINA GÖRE SENİN TERÖRİSTİN BENİM MÜTTEFİĞİM HESABI OLABİLİYOR.

Top Bottom