CupOk
80+ Bronze
Apoyu tv ye çıkartan fatih terimmiş galibatamam ülke ekonomi olarak zor durumda ama gene küfür edilmez fikrimce
Apoyu tv ye çıkartan fatih terimmiş galibatamam ülke ekonomi olarak zor durumda ama gene küfür edilmez fikrimce
hayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemizneden etmeyeyim
o ayrı bir konu reisimApoyu tv ye çıkartan fatih terimmiş galiba
Bunun akp ye laf atmamla ne alakası var anlamadımhayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemiz
akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorumhayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
o ayrı bir konu reisim
ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeyeBunun akp ye laf atmamla ne alakası var anlamadım
neden seveyim ki ülkenin içine etsin sonra sırf başkan diye sevmek zorunda mıyımülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye
yasın kac buaradaneden seveyim ki ülkenin içine etsin sonra sırf başkan diye sevmek zorunda mıyım
20yasın kac buarada
benden 1 yas buyuksun mesela
dogru diyon aslındaneden seveyim ki ülkenin içine etsin sonra sırf başkan diye sevmek zorunda mıyım
dediğin cümle şurdan yanlış, apo gelse ülkenin başına geçse sırf başkan diye sevmek zorundasın. Hayır değilimdogru diyon aslında
dogru orda biraz sapittimdediğin cümle şurdan yanlış, apo gelse ülkenin başına geçse sırf başkan diye sevmek zorundasın. Hayır değilim
İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artıkakpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye
2018 vaatlerinde her çay ocağında bedava kek verceklerdi hala bekliyorum nerede benim kekim?İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artıkteknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.