Neler Yeni

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes
hayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

o ayrı bir konu reisim
akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

Bunun akp ye laf atmamla ne alakası var anlamadım
ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye

EyFocgeW8AA13EM.jpg
37bd3f5ab4e4ff09b7fd79340023323e.jpg

screen-1.jpg

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye
İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.

CupOk

80+ Bronze
İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.
2018 vaatlerinde her çay ocağında bedava kek verceklerdi hala bekliyorum nerede benim kekim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom