Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ayrı bir konu reisim
akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

Bunun akp ye laf atmamla ne alakası var anlamadım
ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye

EyFocgeW8AA13EM.jpg
37bd3f5ab4e4ff09b7fd79340023323e.jpg

screen-1.jpg

akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye
İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.

İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.
2018 vaatlerinde her çay ocağında bedava kek verceklerdi hala bekliyorum nerede benim kekim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri