Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hayat senin reis ben karısamam ama biraz arastır tek su zaman bakma ne zorluklar cekmis zamanında ülkemiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ayrı bir konu reisim
akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

Bunun akp ye laf atmamla ne alakası var anlamadım
ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye

EyFocgeW8AA13EM.jpg
37bd3f5ab4e4ff09b7fd79340023323e.jpg

screen-1.jpg

akpli degilmim buarada sadece fikir veriyorum

ülkenin basındaki adami elestir ama sen sevmezsen o sevmezse kim gecicek basa kim bakıcak ülkeye
İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.

İşte Cumhuriyet mantığı tam da bu yüzden var ( dı ) 22 yıldır Tr de yok malesef. 4 yılda baştakini veya baştaki ittifağı gönderebildiğin dehşet bir sistemdi. @CupOk partinin de suçu yok teknik olarak adamlar vaatlerini verdi halk seçti. Söveceksen kime söveceğini biliyosun artık 😂 teknik olarak oy veren %52 oraya çıkardı onu.
2018 vaatlerinde her çay ocağında bedava kek verceklerdi hala bekliyorum nerede benim kekim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri