şöyle yapıyorlar genelde pompayı cpu fana tak radyatör fanlarınıda sys fan a ama net nasıl sağlıklı bilmiyorumb650mr anakartim var ne ocypus 360mm sivi sovuguma aldim.radyatorden gelen pini cpu fan girisine taktim ama pompadan gelen guc girisini takmak icin aio pump yok bunu nereye takmaliyim
pompa fanını cpu fan soketine bağlab650mr anakartim var ne ocypus 360mm sivi sovuguma aldim.radyatorden gelen pini cpu fan girisine taktim ama pompadan gelen guc girisini takmak icin aio pump yok bunu nereye takmaliyim
hocam gemini de tam tersini soyluyor fanları dogru yere takmissin diyor pompayi sys fana tak biostan pwm olarak full speed çalıştır diyorşöyle yapıyorlar genelde pompayı cpu fana tak radyatör fanlarınıda sys fan a ama net nasıl sağlıklı bilmiyorum
hocam pompa herzaman tam gucte olmasi gerekmez mi eger ona takarsam islemci sicakligna gore ayarlamaz mi kendinipompa fanını cpu fan soketine bağla
radyatör fanlarını normal kasa fanlarını taktığın sys fan / cha fan soketine bağla
ben bu şekilde kullanıyorum
full speed yapma fabrikasyon veriye bak manuel olarak 2600 rpm falan yap benimki kendisi öyle çalışıyor mesela 3200 e kadar çıkıyorda yorar diye slient moda aldım kasanın fanlar bile duruyor ısınmadığındanhocam gemini de tam tersini soyluyor fanları dogru yere takmissin diyor pompayi sys fana tak biostan pwm olarak full speed çalıştır diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam pompa herzaman tam gucte olmasi gerekmez mi eger ona takarsam islemci sicakligna gore ayarlamaz mi kendini
kendin fan eğrisi yapabilirsinhocam pompa herzaman tam gucte olmasi gerekmez mi eger ona takarsam islemci sicakligna gore ayarlamaz mi kendini
taktim hocam biosta yapmam gereken bir ayar varmipompa cpu fan portuna fanlar sys ya da cha fan portlarına
yok hocam dewamketaktim hocam biosta yapmam gereken bir ayar varmi
Ocypusun pompası 3 pinli o sebeple pwm olmaz dc modda çalıştır. Onun dışında cpu fana mı kasa fanamı taktığın hiç önemli değil hepsi aynıhocam gemini de tam tersini soyluyor fanları dogru yere takmissin diyor pompayi sys fana tak biostan pwm olarak full speed çalıştır diyor
Ocypusun pompası 3 pinli o sebeple pwm olmaz dc modda çalıştır. Onun dışında cpu fana mı kasa fanamı taktığın hiç önemli değil hepsi aynı
hocam baglantılarını bu sekılde yaptım ama rgb baglantısı yanlıs olmus ona bakacagım sımdıpompa cpu fan portuna fanlar sys ya da cha fan portlarına