App store’a Resident evil 4 ekleniyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
IMG_1480.png

Agalar şuan daha çıkmadı

Oyunu oynayabileceğiniz cihazlar şunlar ; iphone 15 pro , pro max

iPad Pro (11 inç) (3nesil)

iPad Pro (11 inç) (3. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Air (5. nesil)

iPad Air (5. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Pro (11 inç) (4. nesil)

iPad Pro (11 inç) (4. nesil) Wi-Fi + Cellular iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil)

iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil) Wi-Fi + Cellular

Ve macOS 13 destekli mac’lerle oynayabiliyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
Agalar şuan daha çıkmadı

Oyunu oynayabileceğiniz cihazlar şunlar ; iphone 15 pro , pro max

iPad Pro (11 inç) (3nesil)

iPad Pro (11 inç) (3. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Air (5. nesil)

iPad Air (5. nesil) Wi-Fi + Cellular

iPad Pro (11 inç) (4. nesil)

iPad Pro (11 inç) (4. nesil) Wi-Fi + Cellular iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil)

iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil) Wi-Fi + Cellular

Ve macOS 13 destekli mac’lerle oynayabiliyorsunuz
Ooo ben şimdi iphone 11 veya iphone 6s ile oynuyamıcak mıyım bu oyunu o zaman ne anlamı var :D

Ooo ben şimdi iphone 11 veya iphone 6s ile oynuyamıcak mıyım bu oyunu o zaman ne anlamı var :D
Biraz üzücü olmuş ama belki değiştirebilirler sonuçta ios 17 cihazlarla diyor yani 15 zaten ios 17 ile gelmişti bidaha niye öyle desinler ki benim fikrim budur

Biraz üzücü olmuş ama belki değiştirebilirler sonuçta ios 17 cihazlarla diyor yani 15 zaten ios 17 ile gelmişti bidaha niye öyle desinler ki benim fikrim budur
Yok be şaka yapıyorum böyle birşeyin imkanı yok zaten demişlerdi iphone 15'de olucak diye ve alt serilere getirirlerse o oyunda o telefonlar yanar ciddiyim ben bile iphone 11 kulanıyorum klasik iyi olan oyunlara girsem bile telefon aşırı ısınıyor o oyunda hiç düşünemiyorum. ( Ama İphone 12 ve üstü gelse mantıklı. )

nasıl oynatıyor acaba? Pc ler bile ısnıyor sonuçta ve iyi bir oyun yani. yazılımla falan mı çözüyor apple?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence işlemcilere göre.A17 pro ve şuanlık m1 çip sanırım.

nasıl oynatıyor acaba? Pc ler bile ısnıyor sonuçta ve iyi bir oyun yani. yazılımla falan mı çözüyor apple?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence işlemcilere göre.A17 pro ve şuanlık m1 çip sanırım.
Azcık oynamışlardır oyunla Oynatmasını geç ray tracing ile de oynayabiliyoruz😀

Ya geforce now gibi bir şey var bulut sunucuya bağlıyor yada oyunun telefon halini falan yapmışlardır firmayla anlaşıp ( bildiğimiz kalitesiz mobil oyunların dışında olan )

Ya geforce now gibi bir şey var bulut sunucuya bağlıyor yada oyunun telefon halini falan yapmışlardır firmayla anlaşıp ( bildiğimiz kalitesiz mobil oyunların dışında olan )
Ama geforce now gibi olsa çok fazla internet yemez mi? Bence offline da oynanıyordur.

Ama geforce now gibi olsa çok fazla internet yemez mi? Bence offline da oynanıyordur.
Bilmiyorum düşünmüşlerdir belki indiriyorsundur falan oraya sadece bağlanmaya internet falan gidiyordur. (Online oyun değil sonuçta.)

%99 geforce now gibi bişey onun dışında imkanı yok biz oynayabilmek için boşuna kocaman ekran kartları almıyoruz😅

Geri