satıcı amazon 6 taksit yapabilirsiniz.
Kişiye göre ya. iPad Air 5 64gb var 400 dolardı bana yetiyor uygulama indirmek yerine 1 brave ile çoğu iş görülüyor birkaç uygulama var 33gb falan boş şu an64 GB normal kullanıcı için bile yetersiz ama buna katlanırım diyenler alabilir.
Katılıyorum bende de Air M2 var kullandığım alan 45 GB'ymış. Yetiyor artıyor.Kişiye göre ya. iPad Air 5 64gb var 400 dolardı bana yetiyor uygulama indirmek yerine 1 brave ile çoğu iş görülüyor birkaç uygulama var 33gb falan boş şu an
Aynen hocam benim kullanılan 28 falan sanırım .dKatılıyorum bende de Air M2 var kullandığım alan 45 GB'ymış. Yetiyor artıyor.
Tablette yapacağın çok bir şey yok ki zaten fotoğraf falan çekmiyorsun çeksen bile icloud var. Bir kaç uygulama bir kaç oyun yine de dolmuyorAynen hocam benim kullanılan 28 falan sanırım .d
Oyun oynamayınca dolmuyor sanırım bende yok misalTablette yapacağın çok bir şey yok ki zaten fotoğraf falan çekmiyorsun çeksen bile icloud var. Bir kaç uygulama bir kaç oyun yine de dolmuyor
Ipad 11 beklenebilir. 128gb olur muhtemelen64 GB normal kullanıcı için bile yetersiz ama buna katlanırım diyenler alabilir.