Apple A16 için Apple pen muadili

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
800
Honor v9' u wi-fi probleminden dolayı iade ettim. Akademik amaçlı A16' yı alacağım. En geç 5-6 ay içinde usb-c Apple pen alırım ama beni bu süreçte idare edecek bir kaleme ihtiyacım olacak. 700-800 civarına Apple pen muadili kalem önerilerinizi bekliyorum. Avuç içi reddi, kopmama, kapanmama harici bir beklentim yok.

Honor v9' u wi-fi probleminden dolayı iade ettim. Akademik amaçlı A16' yı alacağım. En geç 5-6 ay içinde usb-c Apple pen alırım ama beni bu süreçte idare edecek bir kaleme ihtiyacım olacak. 700-800 civarına Apple pen muadili kalem önerilerinizi bekliyorum. Avuç içi reddi, kopmama, kapanmama harici bir beklentim yok.
Ben orijinal aldım bugün ama yaptığım araştırmalar sonucu goodojoq en alınabilir marka (aliexpresste satışta)

Type-C kalemin orijinali de dandik zaten, tek artısı sorunsuz olması onun dışında muadiller çok daha ucuza aynı işi yapıyor. İyi kalem lazımsa en az iPad Air alıp Pencil Pro kullanmak gerek.

Type-C kalemin orijinali de dandik zaten, tek artısı sorunsuz olması onun dışında muadiller çok daha ucuza aynı işi yapıyor. İyi kalem lazımsa en az iPad Air alıp Pencil Pro kullanmak gerek.
Dediğim gibi kafam rahat olsun istediğim için USB C olanı aldım, çizim için wacom var elimde. Bu tableti sadece akademik amaçlı kullanacağım işimi göreceğini düşünüyorum.

Dediğim gibi kafam rahat olsun istediğim için USB C olanı aldım çizim için wacom var elimde. Bu tableti sadece akademik amaçlı kullanacağım işimi göreceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri