🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

fogare79

80+
Reaksiyon skoru
28
Depo seçeneği ile ödeme adiminda fiyat düşer en ucuzu 12k idi direk aldim bi tane

1000283178.webp

Diğer ürünler

Aynı fiyata aldım. Direkt sepete ekle diyince olmadı aşağıda seçenekleri gör kısmından aldım. Normalde 10k falan herhalde bunlar, iyi denk geldi teşekkürler

Yeni gibi ibaresinde kullanılmışlar mı var acaba yoksa paket hasarlı grup mu

aldım hayırlısı bakalım , garanti bonusflaş 'da eticaret ve amazon'a ekstradan kampanyalar vardı 475 tl 'de bonus geldi

Çok detay vermemişler işte orası biraz kumar ama sanmıyorum temizdir yani

İkinci El – Yeni Gibi

Kusursuz çalışan bir ürün, ambalajı biraz hasar görmüş olabilir. Ürün tamamen çalışır haldedir ve tüm aksesuarları eksiksizdir.

İkinci El – Çok İyi

Sınırlı kullanılmış ve tamamen çalışır durumda olan bir üründür. Üründe, küçük kozmetik kusurlar olabilir. Hasarlı ambalajla gelebilir veya yeniden paketlenmiş olabilir ve çalışması için gerekli olmayan bazı aksesuarlar eksik olabilir. Eksik aksesuarlar, her bir ürün açıklaması altında gösterilir.

İkinci El – İyi

Orta düzeyde kullanılmış ve tamamen çalışır halde olan bir üründür. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Küçük bir çizik gibi küçük kozmetik hasarları olabilir. Bazı değerli aksesuarlar eksik olabilir ve bu aksesuarlar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik aksesuarlar ürün açıklamasında belirtirilir.

İkinci El – Kabul Edilebilir

Belirgin kullanım izleri taşıyabilir ancak ana işlevini yerine getirir. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Üzerinde kozmetik hasarlar veya önceki kullanımdan kaynaklanan izler olabilir. Kullanım izleri arasında çizikler, darbeler ve aşınmış köşeler yer alabilir. Bazı değerli aksesuarlar, bileşenler veya yedek parçalar eksik olabilir ve bu parçalar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik parçalar ürün açıklamasında belirtilir.

Depo seçeneği ile ödeme adiminda fiyat düşer en ucuzu 12k idi direk aldim bi tane

Alıntıyı görüntüle

Diğer ürünler
valla çok bedava fiyat 90 k nakitim olsun hepsini alırdım stoğun en kötü 7 8 e satarsın ztn

paket hasarlı olunca başka ambalajda gönderip “çok iyi” diyorlar hocam, bunlara yeni gibi demişler

Yok aslında çok iyi ibaresinde kullanılmış bilgisi geliyor.

Neyse oynadık bir kumar bakalım ne çıkacak bahtımıza :)

Daha önce bu tarz ikinci el statüsünde deneyimi olan var mı aramızda o bizi bilgilendirse daha bi güzel olacak :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri