APPLE AirPods Pro (2. Nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB‑C) Beyaz MTJV3TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE AirPods Pro (2. Nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB‑C) Beyaz MTJV3TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla
![www.mediamarkt.com.tr](https://www.mediamarkt.com.tr/public/manifest/favicon-Media-48x48.png)
en fazla 3 gösteriyor bende worlddeworlda 9 taksit gösteriyor taksit seçeneklerinde ama kart bilgilerini girince 9 taksit seçeneği çıkmıyor bilen var mı
en fazla 3 gösteriyor bende worldde
sebepparasını kesinlikle hak etmeyen bi kulaklık
Mikrofonu çok kötüsebep
Hocam bu bluetooth kulak içi kulaklıklarda mikrofon iyi olan görmedim zaten. He bunun ki ayrı kötü diyorsanız orasını bilemem. Fakat Apple ürünü kullanana bundan iyisi yok şuan.Mikrofonu çok kötü
Bunu düşündüren ne oldu? Ben kullanıyorumda kötü yanlarını öğrenmis olayımparasını kesinlikle hak etmeyen bi kulaklık
Airpods ayarlarına girip mikrofonu her zaman sağ veya her zaman sol yapın düzeliyorMikrofonu çok kötü
Bunu gördümde 3 taksit olduğu için almam. Zaten hepsiburadada henüz indirime girmedi. Orda daha çok indirim olur@YazılımKafa sen bakıyodun galiba 2. nesil proya
İlk çıktığında aldım yapmadığım ayar kalmadı bir şey değişmiyor sessiz ortamlarda iyi çalışıyor sadeceBunu düşündüren ne oldu? Ben kullanıyorumda kötü yanlarını öğrenmis olayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Airpods ayarlarına girip mikrofonu her zaman sağ veya her zaman sol yapın düzeliyor