Neler Yeni

Apple hızlı şarj adaptör

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Merhaba dostlar bende şu anda xiaominin 30w şarj cihazı var ip11 telefonu bu 30w başlık ile hızlı şarj edebilir miyim yoksa sadece apple şarj başlığı ile mi oluyor yardımcı olur musunuz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba dostlar bende şu anda xiaominin 30w şarj cihazı var ip11 telefonu bu 30w başlık ile hızlı şarj edebilir miyim yoksa sadece apple şarj başlığı ile mi oluyor yardımcı olur musunuz
Ben 18W Xiaomi adaptör ile denedim, 5W adaptörden bile yavaş şarj etti ama bilmiyorum belki 30W olur.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
PD sertifikası yoksa hızlı şarj etmez. Hızlı şarj etmediği gibi pil ömrünü erken bitirir. Orijinal 20W adaptör kullanın, güzelim telefona yazık olmasın.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PD sertifikası yoksa hızlı şarj etmez. Hızlı şarj etmediği gibi pil ömrünü erken bitirir. Orijinal 20W adaptör kullanın, güzelim telefona yazık olmasın.
orijinal olanı nereden güvenilir olarak temin edebilirim en ucuz ve kablo da şart mı yoksa sadece adaptör alsam olur mu

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
orijinal olanı nereden güvenilir olarak temin edebilirim en ucuz ve kablo da şart mı yoksa sadece adaptör alsam olur mu

iPhone 11'i yeni kutulanmış haliyle (adaptörsüz versiyon) aldıysanız onların içinden çıkan bir tarafı lightning diğer tarafı usb type c olanlar hızlı şarj özelliğine sahip.

En ucuz Amazon'da görünüyor.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
iPhone 11'i yeni kutulanmış haliyle (adaptörsüz versiyon) aldıysanız onların içinden çıkan bir tarafı lightning diğer tarafı usb type c olanlar hızlı şarj özelliğine sahip.

En ucuz Amazon'da görünüyor.
yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu orijinaldir yazmış soru cevapta bu tarz ucuz olanlar sıkıntı çıkarır mı sence

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım için

bu orijinaldir yazmış soru cevapta bu tarz ucuz olanlar sıkıntı çıkarır mı sence

Rica ederim evet kablo da lazım malesef.

Orijinal olma ihtimali yok. Hadi yok demeyeyim de çok düşük diyeyim. Ben almazdım.

Eğer daha az para vermek istiyorsan adaptöre MFI lisanslı https://www.amazon.com.tr/Spigen-F210-Cihazı-SteadiBoost-Delivery/dp/B07V7YHXY6/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=315HB38OTMNIN&keywords=spigen+apple+hızlı+şarj+adaptörü&qid=1654164219&sprefix=spigen+apple+hızlı+şarj+adaptörü,aps,101&sr=8-3

Spiegen, Belkin gibi markalara gidebilirsin. Ama yine de Apple adaptör tercih etmende fayda var.

Son düzenleme:

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
en iyisi dediğin gibi orijinal almak 3 kuruş için bin tl pil parası patlamasın bide :D teşekkürler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Arkadaş sağ olsun güzelce açıklamış.
O ürüne gelirsek orijinal olmama ihtimali çok yüksek. İşin kötüsü o kadar benzer yapıyorlar ki ayırt edilemiyor. Doğrudan Apple'dan veya satıcısı Amazon.com.tr olacak şekilde almak bence en iyisi.

Top Bottom