Ben 18W Xiaomi adaptör ile denedim, 5W adaptörden bile yavaş şarj etti ama bilmiyorum belki 30W olur.Merhaba dostlar bende şu anda xiaominin 30w şarj cihazı var ip11 telefonu bu 30w başlık ile hızlı şarj edebilir miyim yoksa sadece apple şarj başlığı ile mi oluyor yardımcı olur musunuz
orijinal olanı nereden güvenilir olarak temin edebilirim en ucuz ve kablo da şart mı yoksa sadece adaptör alsam olur muPD sertifikası yoksa hızlı şarj etmez. Hızlı şarj etmediği gibi pil ömrünü erken bitirir. Orijinal 20W adaptör kullanın, güzelim telefona yazık olmasın.
orijinal olanı nereden güvenilir olarak temin edebilirim en ucuz ve kablo da şart mı yoksa sadece adaptör alsam olur mu
yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım içiniPhone 11'i yeni kutulanmış haliyle (adaptörsüz versiyon) aldıysanız onların içinden çıkan bir tarafı lightning diğer tarafı usb type c olanlar hızlı şarj özelliğine sahip.
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
En ucuz Amazon'da görünüyor.
yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım için
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu orijinaldir yazmış soru cevapta bu tarz ucuz olanlar sıkıntı çıkarır mı sence![]()
Cep Telefonu Şarj Aleti - Şarj Cihazı - n11
Cep Telefonu Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Şarj Cihazı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım için
bu orijinaldir yazmış soru cevapta bu tarz ucuz olanlar sıkıntı çıkarır mı sence![]()
Cep Telefonu Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Şarj Cihazı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Arkadaş sağ olsun güzelce açıklamış.yok ben kutu içeriği olan halini eski kutulardan olanını aldım normal 5w şarj cihazı ve kulaklık çıkan sanırım kablo da almam gerekiyor teşekkürler yardım için