elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 798
Sırf iphone olduğu için değil. Ersoğan yüzünden bunlar.Alınmaz sırf iphone olduğu için kazık fiyatları var.
Sırf iphone olduğu için değil. Ersoğan yüzünden bunlar.Alınmaz sırf iphone olduğu için kazık fiyatları var.
Kayıt 20K oldu diye daha da düşer şimdi. Ucuza bulursam 4K bandına falan bir XS alırım belki, maksat yedekte arada kullanıp masaya vuracağım bir iPhone olsun3/3.5k ya ipx gibi teli veriyorlar gerçekten tr ip almak saçmalık gibi bir şey oldu yd den 3 tane parasına TR1 tane aliyorsun
İkiside doğru. Sırf iphone olduğu için de gereksiz pahalı.Sırf iphone olduğu için değil. Ersoğan yüzünden bunlar.
Valla mantıklı cümle ya. ben 3.5a xs aldım abim çöktü bana 6s kaldı ama xs hala stabil hocam.Kayıt 20K oldu diye daha da düşer şimdi. Ucuza bulursam 4K bandına falan bir XS alırım belki, maksat yedekte arada kullanıp masaya vuracağım bir iPhone olsun![]()
Erdoğan yüzunden deme o aydı mesela 1000 dolarlik telefonu iphone 63k ya satarken samsung nasil 950 dolarlik telefonu 29k ya satiyor ? Tr ye ozel fiyatlandirma yapmiyor iphone bu zamdan sonra iphone alan varsa ne diyelim artıkSırf iphone olduğu için değil. Ersoğan yüzünden bunlar.
0 neden alıyor 23 ay garantili şekilde aldım birde extra ordan bt kulaklık aldım saatime kordon aldım çift taraf type c yeni nesil şarj aletinin kablosu vardı kellesi yoktu kelle aldım 12.200 eS21fe 14700