Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 12 mini, 128 GB 23,245TL

Mirai

80+
Git gel, konaklama, yemek 2K mı? Sadece tek yön uçak bileti 2.5K? Farklı şekillerde daha ucuza gelir onu demiyorum.
Otobüsle gidilebiliyor? 500 500 1k tuttu desen oradaki otel fiyatlarını bilmiyorum ancak yemekler buradan bi tık ucuz diye biliyorum hadi diyelim 3k gitti yine 15k kârlı arkadaş avantajlı durum olmadığını söyledi ondan dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 mini 25k diyelim. 14 pro max de yurtdışından alırsan veya burada yurtdışı olan cihazdan alıp gidip kıbrısa veya gürcistana ayak basıp geri çıkarsın 35kya gelir. Arada 10k eklersin ama şuanda en iyi telefonu alırsın.

orada katılıyorum. Sadece üstüne ekleyip en iyi modeli ucuz fiyata almanın iyi olduğunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa bu kayıt parası olayı olmasa neredeyse bütün cihazlar ucuza geliyor. Hatta belki çoğu kişi kayıtsız bile kullanabilir.

ama kayıtsız kullanırsa satması ve kullanması zor olur. 120 gün içinde önerilen kayıt süresi hakkı var. Bu süre içinde herhangi bir zamanda kayıt yapaabilirsiniz. 365 gün içinde de yapma zorunluğunuz var. Zorunluluktan kastım illa yapacaksın diye bir kaide yok ama 120 günden sonra telefonda arama konuşma yapamazsın. 365 güne geldiğinde de hala kayıt yaptırmadıysan bir daha o cihaza kayıt yaptıramazsın.
365 gün değil istedğin zaman kayıt yapabiliyorsun + her yıl eğer çift simli alırsan 8 ay boyunca her yıl hattı kullanabiliyosun ayrıca doğru mu bilmiyorum kapalı kutu alırsan iki yıl boyunca kapanmadan kullanırsın diyolar ama ne kadar dogru bilemem

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Kimseye tavsiye etmem şarjı asla yetmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 6khn

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Hacı siz gerçekten cihazı yurtdışına çıkıp mı alıyorsunuz? 41bine iphone 14 pro max atmış
Kıbrıstan. Delirdiniz mi? Getiren bir ton telefoncu var üzerine 2bin kar koyup satıyorlar. 26 civarına rahat bulunuyor 14 pro max gidiş dönüş kıbrısa 2k 6 da kayıt 34k

Bu konuda video hazırlamam şart oldu benim

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
geçen sene alıp da ne biçim telefon diyip sattığım çöpe bak kaç para olmuş

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
bu videolara bakmak yerine ee.ge ya da zoommer.ge sitesine girip bakın bence

365 gün dediğin yurtdışına çıkma süresi, son 1 yıl içinde herhangi bir ülkeye gidip gelmen gerekiyor istersen 6 yıl sonra da yaptır
O işler öyle olmuyor canım, 120 gün içinde önerilen kayıt süresi ve istediğin gibi kullanabiliyorsun. 365 gün içinde de yaptın yaptın, yapmazsan bir daha yapamazsın.

Yanlış. İsterse 10 yıl sonra kayıt yaptırır.
Hocam bundan önce yeni karar çıkmıştı öyle diyorlardı.

GirayHan

80+ Platinum
siz de haklısınız ama yapacak bir şey yok. İşte şu seçimden sonra ötv indirimi gelsin de kuzenimin üzerinden telefon alayım. Ha siz şu prosedürü biliyor musunuz? Bu ötv indirimi üniversite öğrencilerine 1 seferlik geldiğinde başka birine alınabiliyor mu?
gelip gelmeyeceği de muamma gerçi ama sanıyorum 1 defa yapacaklar suistimale açık olduğu için. fatura üni öğrencisine kesilir sisteme girilir aynı tc'den alınamaz bir daha. devlet işleri böyle yürüyor genelde.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
@LORN @şahin doğan hocam bu ötv indirimi olursa başka birine telefon alma olayı olur mu?

Mesela yurtdışı telefon alınca başka birinin üzerine kayıt edersen onun adına olan hatları kullanabiliyorsun ya. İstersen hat devir işlemi ile devrediliyor. Bu da öyle mi acaba?

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
gürcistandan daha bugün getirttim 14 pro max 256gb. 27 civarı telefon, 6bin kayıt. 17bin net kar var. yol masrafı da 2k tutmustur da o benden gitmedi.

şahin doğan

80+ Platinum
@LORN @şahin doğan hocam bu ötv indirimi olursa başka birine telefon alma olayı olur mu?

Mesela yurtdışı telefon alınca başka birinin üzerine kayıt edersen onun adına olan hatları kullanabiliyorsun ya. İstersen hat devir işlemi ile devrediliyor. Bu da öyle mi acaba?
Zannetmiyorum. Mutlaka bir önlem alırlar. TC üzerine vs gibi.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali
Alıntıyı görüntüle

Uçak bileti gidiş dönüş +6.091 TL Bu fiyatların üstüne kayıt ücreti.

Geçen de konusu açılmıştı aynısını yazdım. Artık yurtdışından telefon getirmenin cazip tarafı yok fiyatlar ortada
Yurtdışı kutusu açılmamış cihazlar sahibinden yada Facebook gruplarında sayısız satılıyor. 30K bandında 14 Pro max alabilirsiniz. Kıbrısa mersin üzerinden feribot seferleri bedava parasına yakın gidebilirsiniz. 38K gibi paraya kayıt dahil bir paranız gider...

şahin doğan

80+ Platinum
Yurtdışı kutusu açılmamış cihazlar sahibinden yada Facebook gruplarında sayısız satılıyor. 30K bandında 14 Pro max alabilirsiniz. Kıbrısa mersin üzerinden feribot seferleri bedava parasına yakın gidebilirsiniz. 38K gibi paraya kayıt dahil bir paranız gider...
30K ya 14 Pro Max alan eşektir. Piyasası 26.500-27.000

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
gir/çık için kıbrısmı gürcistanmı hocam hangisi daha ekonomik sanırım ikisi dışında başkada ülke alternatifi yok :)

30K ya 14 Pro Max alan eşektir. Piyasası 26.500-27.000
128 lik versiyon için mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,342
Üyeler
161,440
Son üye
pendragonUtku