Berryhibiscus
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
E iphone 16 48.999 Du ben aldım nolacak şimdi gitti mi paracıklar
1 saat geçmeden ürün bitti ve 36 bin liradan başlıyor vay arkadaş.Alıntıyı görüntüle![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
Yani tesadüf demek için çok saçma aynı günde bir çok kişi ''çok güzel'' diye yorum atmış bazıları aynı fotoğrafları kullanmış saçma sıkıntılı.Alıntıyı görüntüle![]()
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
Geçende yine n11 de böle Satıcı baya farklı satıyordu. Aldım sonra kafamda şüphe oldu Satıcı firmayı aradım. Hesapları çalınmış sakın almayın dedi. Aldım ama iptal ettim allahtan dedim. İyi yapmışsınız dedi. Kısaca dikkatli olunAlıntıyı görüntüle![]()
Hocam iptal etmezsem nolur acabaGeçende yine n11 de böle Satıcı baya farklı satıyordu. Aldım sonra kafamda şüphe oldu Satıcı firmayı aradım. Hesapları çalınmış sakın almayın dedi. Aldım ama iptal ettim allahtan dedim. İyi yapmışsınız dedi. Kısaca dikkatli olun
Bilemiyorum hocam valla yarın firmayı ara sor istersenHocam iptal etmezsem nolur acaba
Kargoyu ciddi anlamda telefon aldım ümidiyle bekleyenler için elimde çok iyi bi köprü var yarı fiyatına bırakıcam lğtfen ulaşsınlarKargosu gelen olursa buna yanıt atsın rez
şu espridende bıkmadınız biKargoyu ciddi anlamda telefon aldım ümidiyle bekleyenler için elimde çok iyi bi köprü var yarı fiyatına bırakıcam lğtfen ulaşsınlar
Bıktıramadılarşu espridende bıkmadınız bi