yildizisigii7
80+
Prime day online
S24 ün stoğu tekrar yenilenmiş. 32k fiyatı var. Bunu tercih edersen süper olur.alınır mı peki bi ablaya aldırcam
samsung almayacak kesinlikle, o yüzden soruyorumS24 ün stoğu tekrar yenilenmiş. 32k fiyatı var. Bunu tercih edersen süper olur.
O şekildeyse evet alınabilir. 256GB için iyi fiyat.samsung almayacak kesinlikle, o yüzden soruyorum
şu 2024'te hala alınabilir mi ? az daha koy şunu al çok daha f-p dediğin bir model var mı apple daO şekildeyse evet alınabilir. 256GB için iyi fiyat.
Bence hala alınabilir. Güncelleme desteği devam ediyor. 14 - 15 alınabilir. Pek seçenek yok aslında. 15 plus, pro ve pro max a kadar gider bu yol. Tabi sıfır arıyor isen eğer.şu 2024'te hala alınabilir mi ? az daha koy şunu al çok daha f-p dediğin bir model var mı apple da
Zorlamak istemezsen 13 gayet yeterli. Ben kullanıyorum 1 yılı aşkındır memnunum.şu 2024'te hala alınabilir mi ? az daha koy şunu al çok daha f-p dediğin bir model var mı apple da
Hocam aralarında 14 ile 7-8 bin fark 15 ile daha fazla fark var eğer o farkı karşılayabiliyorsanız tabi ki daha yeni model alınsın fakat karşılayamıyorsanız 13 işinizi baya görecektir işlemcisi hala canavar gibi ayrıca güncelleme desteği konusunda da rahat 2-3 sene götürür.şu 2024'te hala alınabilir mi ? az daha koy şunu al çok daha f-p dediğin bir model var mı apple da