🔥İndirim Apple iPhone 13 32.449 TL

O kadar çok kamera farkı var ki elimde kıçıkırık iphone 13 var arkadaşta s24 ultra iphone kamerası nasıl yapıyolarsa açık ara çok daha iyi diğer donanımlara lafım yok ama iphone çok eleştiriyor sebebini pek anlmaıyorum
hocam bu dediğiniz imkansız gibi bir şey ip13 ün kamera çözünürlüğü 12mp s24ultranın 200mp ayrıca samsungun en iyi olduğu konulardan biri kamera galiba sizin arkadaşta bi sorun var

hocam bu dediğiniz imkansız gibi bir şey ip13 ün kamera çözünürlüğü 12mp s24ultranın 200mp ayrıca samsungun en iyi olduğu konulardan biri kamera galiba sizin arkadaşta bi sorun var
MP ile kamera karşılaştırılmaz.

Bilmiyorum hocam ben de şaşırmıştım iphone bu kamera işini yapıyo bence arkadaşın telde ayarlar farklıdır belki falan ama fark çok belirgindi garipti yani

MP ile kamera karşılaştırılmaz.
heehe apple savaşcıları anında geldi, mpnin nasıl kamerada etkisi yok hocam bir fotoğrafın megapixeli ne kadar fazla olursa fotoğrafın çözünürlüğü de o kadar iyi olur hiç mi foto karşılaştırmalarından görmediniz

heehe apple savaşcıları anında geldi, mpnin nasıl kamerada etkisi yok hocam bir fotoğrafın megapixeli ne kadar fazla olursa fotoğrafın çözünürlüğü de o kadar iyi olur hiç mi foto karşılaştırmalarından görmediniz
Sen direkt kamerayı MP ile kıyaslıyorsun. Ben renkler ve HDR dan bahsediyorum.

s24 ultra 200mp çekmek için 200mp moduna almanız lazım ayıca mp değil lens önemli. Bakınız vivo x200 pro

İmei kaydi 31600 tl hala iphone 13 un fiyati eleştiriliyor. Sıfır garantili cihaz isteyen için gayet mantıklı bir cihaz. 15 - 13 arasi aman aman farklar yok günlük kullanım için. 13 hala güncel

İndirim değil

Geri