Neler Yeni

Apple mi Samsung mu?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Fırat divitci
Valla şuan yeni iphone çok pahalı.Kendimde 11 pro max kullanıyorum.En güzeli 27k ya server kayıtlı s23 ultra almak.Ben öyle yapacağım.
Server kayıtlı s23 ultra kullanıyorum tavsiye ederim. Daha iyi bir alternatifi cidden yok o paraya.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bende düz S23 var şuan, ultranın ekranı büyük geliyor zaten extrem iyi bir kamera da lazım değildi S23ün kamera bile muazzam iyi. iPhoneye geçesim yok ama bu sefer iPad satıp samsung alınır mı?
İpad satılmaz ya.Tablet kısmında apple'dan gerisi yalan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Server kayıtlı s23 ultra kullanıyorum tavsiye ederim. Daha iyi bir alternatifi cidden yok o paraya.
F/p kralı.Samsung sevmeyen ben bayıldım cihaza.Bu sefer gerçekten yapmış samsung

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer Murat KARACA
Elimde S23 telefon ve iPad Pro tablet var. Ekosistem olmalarını istediğim için ya tableti satıp samsung alacağım ya telefonu satıp Apple alacağım. S23ü çok seviyorum ama tablette de samsunga bulaşma diyen çok. Ne dersiniz?
Tablette Samsung'a bulaşma diyen kim merak ediyorum. Eski Tab 3'leri kullanıp, J7 Prime kullanıp Samsung / Android alınmaz diyenler beni kahkahaya boğuyor.
Çizim ve kalem işlevleri olarak piyasanın en iyisi Samsung şuan. Tabii Render vs yapmak için kullanacaksanız (ki laptop gibi bir seçenek varken bunun için tablet alan pek çıkmaz) Ipad alınabilir.

S20 FE, Tab S9 FE Plus, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 Classic, SmartTag 1 ve SmartTag 2 olmak üzere aktif olarak komple Samsung kullanıyorum. Tablet-Telefon arasında dosya aktarımı, Buds 2'de tek dokunuşla cihazlar arası geçiş, Saatten hem kulaklık hem telefonu kontrol etme aklına ne gelirse iş gören bir ekosistem. Bazen yaşadığım saatteki gecikmeler dışında bir sorun - eksiklik hissetmedim

BabaVoss7

80+ Silver
Şahsen samsung tablet kaleminden ben baya baya memnunum uzun süre apple kalem kullanmadım. Huawei ile kıyaslarsam samsung çok iyi misal. Bana göre en azından. Dediğin gibü dosya aktarımları çok sıkıntı. Ama ikiside yeni neail samsung olunca bende dosylar quick share ile aşırı hızlı gidiyor. Kablo bağlamış gibi hissediyorum hatta. Bi o kadarda kolay atmak etmek. Ki zaten ben evde telefon kullanmam atatım yatağa telefonu herşeyi tabletten yaparım. Telefon çalarsada tabletten konuşabiliyorsun mesajda geliyor. Daha ne olsunki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tablette Samsung'a bulaşma diyen kim merak ediyorum. Eski Tab 3'leri kullanıp, J7 Prime kullanıp Samsung / Android alınmaz diyenler beni kahkahaya boğuyor.
Çizim ve kalem işlevleri olarak piyasanın en iyisi Samsung şuan. Tabii Render vs yapmak için kullanacaksanız (ki laptop gibi bir seçenek varken bunun için tablet alan pek çıkmaz) Ipad alınabilir.

S20 FE, Tab S9 FE Plus, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 Classic, SmartTag 1 ve SmartTag 2 olmak üzere aktif olarak komple Samsung kullanıyorum. Tablet-Telefon arasında dosya aktarımı, Buds 2'de tek dokunuşla cihazlar arası geçiş, Saatten hem kulaklık hem telefonu kontrol etme aklına ne gelirse iş gören bir ekosistem. Bazen yaşadığım saatteki gecikmeler dışında bir sorun - eksiklik hissetmedim
Özellikle kulaklığın otomatik bağlanması cidden çok iyi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şahsen samsung tablet kaleminden ben baya baya memnunum uzun süre apple kalem kullanmadım. Huawei ile kıyaslarsam samsung çok iyi misal. Bana göre en azından. Dediğin gibü dosya aktarımları çok sıkıntı. Ama ikiside yeni neail samsung olunca bende dosylar quick share ile aşırı hızlı gidiyor. Kablo bağlamış gibi hissediyorum hatta. Bi o kadarda kolay atmak etmek. Ki zaten ben evde telefon kullanmam atatım yatağa telefonu herşeyi tabletten yaparım. Telefon çalarsada tabletten konuşabiliyorsun mesajda geliyor. Daha ne olsunki
Eskiden iPhone kullanıyordum bu iPad Pro o zaman da vardı ve dediklerinin aynılarını yapabiliyordum. 5GB videoyu bile 1 dakikada aktarıyordu Airdrop. Samsungda da bunlar varsa en azından ekosistem olarak Appleden farkı kalmamış denebilir herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,100
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom