Yardım Apple Ödeme Yöntemi Başarısız Hatası

KOD5101

80+
Reaksiyon skoru
51
Apple'ın kendi internet sitesi üzerinden ipad air ve aksesuarlarını almaya çalışıyorum, fakat ödeme kısmına geldiğim zaman ödeme yöntemi başarısız hatası alıyorum. Kredi kartı ile işlem yapıyorum ve kartımın limitide fazlasıyla yeterli bunlarla beraber internet alışverişlerine açık ve internet alışveriş limiti yok. Neden hata alıyorum yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Bankayla iletişime geçmek daha doğru olacaktır, sizin bilmediğinizi onlar bilebiliyorlar. Apple ödeme yöntemi konusunda katı ama kredi kartı olduğu sürece her türlüsünü de kabul etmeleri lazım, yüksek ihtimalle bankayı ararsanız çözersiniz.

Bankayla iletişime geçmek daha doğru olacaktır, sizin bilmediğinizi onlar bilebiliyorlar. Apple ödeme yöntemi konusunda katı ama kredi kartı olduğu sürece her türlüsünü de kabul etmeleri lazım, yüksek ihtimalle bankayı ararsanız çözersiniz.
Bankadan güvenliğiniz nedeniyle işlem reddedildi mesajı geliyor zaten ama bu senenin başında aynı kartla kardeşime almıştım bir sorun olmamıştı o yüzden anlam veremedim.

Geri