Apple sarj baslıgı hakkında

Reaksiyon skoru
398
orjınal olup olmadıgnı nasıl anlayacagım ve sız nerden aldınız nerden almamı onerırsınız ve orjınal olmayan sarj baslıgı ve kablo kullanımı pıl saglıgını dusurur mu ilk defa iphone telefonum olucak ve bende onunla ilgili hicbirsey bılmıyorum bu aralar apple ıle ılgılı konu sayım bıraz artabılır kusuruma bakmayın

orjınal olup olmadıgnı nasıl anlayacagım ve sız nerden aldınız nerden almamı onerırsınız ve orjınal olmayan sarj baslıgı ve kablo kullanımı pıl saglıgını dusurur mu ilk defa iphone telefonum olucak ve bende onunla ilgili hicbirsey bılmıyorum bu aralar apple ıle ılgılı konu sayım bıraz artabılır kusuruma bakmayın
Resmi kanallardan aldığın sürece sorun çıkmaz. Gidip telefonculardan veya rastgele bir E ticaret satıcısından alma yeter.

Sahte şarj aletinin nasıl anlaşılacağını yazmıştım.
Bilindik satıcılardan alın. Pazaryeri satıcıları yaygın bir şekilde sahte satıyorlar.

orjınal baslık olmadıgı zaman pıl saglıgı dusurme gıbı bır olay varmı
Evet var. Şarj aletinin güvenlik standartlarını karşılamayacak kadar kötü devresi varsa telefona zarar verebiliyor. Apple şarj aletleri gereksiz pahalı. Uyguna çok daha güçlü samsung şarj aleti alabilirsiniz. Ugreen, Baseus, Voltme gibi markaların şarj aletleri de gayet kaliteli ve güvenli.

Alacağınız telefonun modeli nedir?

Son düzenleme:
Sahte şarj aletinin nasıl anlaşılacağını yazmıştım.
Bilindik satıcılardan alın. Pazaryeri satıcıları yaygın bir şekilde sahte satıyorlar.

Evet var. Şarj aletinin güvenlik standartlarını karşılamayacak kadar kötü devresi varsa telefona zarar verebiliyor. Apple şarj aletleri gereksiz pahalı. Uyguna çok daha güçlü samsung şarj aleti alabilirsiniz. Ugreen, Baseus, Voltme gibi markaların şarj aletleri de gayet kaliteli ve güvenli.

Alacağınız telefonun modeli nedir?
16pm daha dogrusu almayacagım abım yurt dısında ve samsunga gecmıs bana da ıstermısın dıye sorunca bende ısterım dedım onu gonerıcek

orijinal ürünler pil sağlığıunız düşürmez diye bir garanti yok sadece orijinaller çakmalara göre daha güvenli ve daha az pil sağlığı düşürür pil sağlığı senin kullanmana bağlı

alaağın yerler apple teknosa mediamark vatan bilgisayar internetden alacaksanda güvenilir yerlerden al

illa orijinal almak istemiyorsan anker spigen ugreende iyi onlara bakabilirsin

Geri