Neler Yeni

Apple telefonlar neden kasmıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fucktoriel
Abi ben anlamiyorum,benim telefon 2018 de cikmis bir telefon ve ufak bir futbol oyunu oynarken bile kasiyor.Ama ayni oyunu taaa 2012 cikmis olan iphone 5 çatır çatır oynatiyor hem de kasma çok düşük.Sizce neden apple telefonlar boyle.

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
İşletim sistemi :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Zaff
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
2018'de çıkmış telefon dediğin hangisi :d 1000 liralık telefonsa tabi kasar. Ayrıca iOS gerçekten iyi bir işletim sistemi.

• Beğen

4ykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut Mehmet Doğan
Twitter
aykutmehmetd
İşlemcilerini Apple kendisi üretiyor. Çok güçlü işlemcileri var. Ayrıca iOS optimizasyonu iyi yapıyor.

• Beğen

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Abi ben anlamiyorum,benim telefon 2018 de cikmis bir telefon ve ufak bir futbol oyunu oynarken bile kasiyor.Ama ayni oyunu taaa 2012 cikmis olan iphone 5 çatır çatır oynatiyor hem de kasma çok düşük.Sizce neden apple telefonlar boyle.
milletde tam tersini söylüyor apple hızlı ölüyor diyye ama bilmiyorum benim önerdiği telefon markası xiaomi

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
IOS işletim sistemi Android'e nazaran çok optimize çalışıyor. Iphone tercih etmemin temel sebebide zaten işletim sistemi.
Yeni bir güncelleme geldiği zaman korkmadan telefonum yavaşlarmı kaygısına girmeden yapabiliyorum.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Yazılım .

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Apple telefonlarına bakarsan tamamen sadelik üzerine basit olmak üzerine tasarlanmış , ios işletim sistemide bu işi yapıyor androıd gibi spesifik değil . İos anroıde göre oldukça kısıtlı bir ortam bu kısıtlamanın amacıda stabilazyonu korumak . Donanım konusundada cimri değil apple , birde tek tip telefon üretiyor yani sadece bir telefonun yazılımı üzerine odaklanmak için daha fazla zamanı gücü var . Androıd tarafında ise onlarca model var hangisine özel ilgi önem verileceğinde şaşılıyor . Androıd bir telefon performans kaybı yaşatmamak için ios bir telefona göre çok daha dikkatli kullanmak gerekiyor . Birde arkadaşın dediği gibi 250 dolarlık androıd telefonla 1000 dolarlık ios telefonu karşılaştırmak doğru olmaz .

• Beğen

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İphone a has bir durum değil para ile alakalı durum android telefonlarda kasmıyor.

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
En büyük nedeni stabilize bir işletim sistemi kullanılması örneğin android sürümünü çıkarırken o yıl çıkan telefonların ortalamasına göre sistemini kurarken Apple cephesinde kendi telefonlarına çıkardığı için daha iyi çalışan telefonu tam anlamıyla kullanmanı sağlayan bir işletim sistemi ortaya çıkıyor en büyük neden bu

Ali Tok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ali Tok
ios sayesinde

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
En büyük nedeni stabilize bir işletim sistemi kullanılması örneğin android sürümünü çıkarırken o yıl çıkan telefonların ortalamasına göre sistemini kurarken Apple cephesinde kendi telefonlarına çıkardığı için daha iyi çalışan telefonu tam anlamıyla kullanmanı sağlayan bir işletim sistemi ortaya çıkıyor en büyük neden bu
Aynen öyle tamamıyla iphonelara özel olarak tasarlanmış bir işletim sistemi ios , android ise binlerce telefon için tasarlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,607
Üyeler
164,344
Son üye
Encorre_
Top Bottom