Neler Yeni

Apple TV+ İzleme Rehberi (Ucuz)(VPN olmadan)

ACGG

80+
Severance, Ted Lasso, Silo gibi kaliteli ve popüler dizileri çıkar çıkmaz tüm cihazlardan Türkçe alt yazılı şekilde izlemek için internette hiçbir bilgi olmadığını fark ettim ve bu rehberi hazırladım.

Ön bilgiler:
- Abonelik ücreti ilk 37 gün için 99 rupi( 60TL). Sonrasında her ay için 99 rupi.
- Abone olmak ve izlemek için Apple cihazınız olmak zorunda değil.
- Tüm cihazlarda tarayıcıdan izlenebiliyor. Televizyon, PC ve Apple cihazlarda Apple TV uygulamasıyla da izlenebiliyor. Hiçbir şekilde VPN gerekmiyor.
- Gördüğüm kadarıyla içeriklerin hepsinde 4K ve Türkçe alt yazı seçeneği var.
- Yeni hesap açarak abone olmakta fayda var çünkü ülkeyi değiştirdikten sonra bakiyeniz sıfırlanana kadar tekrar ülke değiştiremezsiniz.

* İlk 2 adım Apple hesabı açmak için *
Web
1- https://account.apple.com/account# adresine gidin ve apple hesabınızı oluşturun.([email protected] yazan yere halihazırda kullandığınız bir mail hesabı girin. Gmail kullanabilirsiniz)
2- Mailinize ve telefon numaranıza gelen doğrulama kodları ile hesap oluşturmayı tamamlayın.
Pc
1- Microsoft storedan Apple TV uygulamasını indirerek hesap açabilirsiniz
Apple
Apple TV uygulamasıyla kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra yeni hesap açabilirsiniz
Android
Play storedan Apple music uygulamasını indirerek oradan hesap açabilirsiniz.

* 3. ve 4. adım hesabınızın ülkesini değiştirmek için *
* Ülke değiştirme işlemini Apple TV ve Apple music uygulamalarıyla da yapabilirsiniz. *
3- https://account.apple.com/account/manage/section/information adresinde Ülke/Bölge yazısına tıklayın, Ülke veya Bölge ayarını değiştir linkine tıklayın.
4- Açılan sayfada Ülkeyi Hindistan yapın, posta koduna 6 haneli sayı girin, diğer tüm bilgileri rastgele doldurabilirsiniz. Fatura adresini kopyalanın yanındaki tiki işaretleyin. Sayfanın en altındaki Güncelle butonuna basın.

* 5. ve 6. adım Apple bakiyesi almak için *
5- https://www.kinguin.net/tr/category/223688/itunes-100-inr-card linkinden ₹100 Apple bakiyesini sepete ekleyin. (Bu ürün versiyonu sizin ülkenizde etkinleştirilemez hatasıyla karşılaşırsanız alttaki şimdiki ayarlar ile devam et seçeneğini seçin.)
6- Sepetinize gidin ve AKSPREPAID8 indirim kodunu uygulayın. (En düşük fiyata almak için Papara tercih edebilirsiniz.)

* 7. ve 8. adım Apple TV+ aboneliğini başlatmak için *
7- Kullandığınız cihaza göre Apple TV ya da Apple music uygulamasından kod aktifleştirme bölümüne gelin ve satın aldığınız kodu aktifleştirin.
Web/Android
8- https://tv.apple.com/ adresine giriş yapın ve anasayfada yer alan Accept Free Trial seçeneğini seçin ve aboneliğinizi başlatın.
PC/Apple
8- Apple TV uygulamasına giriş yapın ve anasayfada yer alan Accept Free Trial seçeneğini seçin ve aboneliğinizi başlatın.

9- Dilediğiniz tüm cihazlardan hesabınıza giriş yaparak Türkçe alt yazılı Apple içeriklerini izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
yıllık alma var mı?

kaç rupi yıllık hocam

birde ülke değiştikten sonra tekrar ülke değişebilir miyiz? google play de ülke değişince 1 yıl beklemen gerekiyordu.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
Yıllık ödeme yok maalesef.
birde ülke değiştikten sonra tekrar ülke değişebilir miyiz? google play de ülke değişince 1 yıl beklemen gerekiyordu.

ACGG

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yıllık alma var mı?

kaç rupi yıllık hocam

Hindistan fiyatına zam gelmezse 1200 rupi bakiye yüklerseniz her ay otomatik ordan çeker.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakiyeyi bitirene kadar değiştiremezsiniz yani hiç değişmiyor gibi bir şey. Ana konuya bunu yazayım.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
7. ADIMDA
The code you entered could not be found.

böyle hata veriyor

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
çözümü: Pc ye itunes indirin oradana account kısmından reedem edin. Linkten olmuyor!

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
İtunes ve apple tv uygulaması iş görür. https://support.apple.com/tr-tr/118242
hocam tv abonelik başlatmak için UPI ID istiyor burayı nasıl geçeceğim?

Ekran görüntüsü 2025-01-18 055004.png

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
Bakiye yüklendiğinden emin olduktan sonra sayfayı kapayıp açın. Şifre doğrulaması isteyecek sadece.
hocam çıkış yaptım tekrar giriş yaptım başka browser denedim hep UPI ID istiyor.

Çözdüm. PC den Apple TV indiridm. UPI İD yerine Bank seçtim rastlege doldurdum oldu.

ACGG

80+
hocam çıkış yaptım tekrar giriş yaptım başka browser denedim hep UPI ID istiyor.

Çözdüm. PC den Apple TV indiridm. UPI İD yerine Bank seçtim rastlege doldurdum oldu.
Ben neredeyse tüm işlemleri pc uygulamasından yapmıştım. Browser kısmı sandığım kadar esnek değilmiş. İlginiz için teşekkürler hocam.

Android cihazlar için başka bir yöntem bulmaya çalışacağım.

Android için Apple music uygulaması varmış. Ordan kod aktifleştirilebiliyor.

Top Bottom