Apple watch se(1.Nesil) 40MM alınır mı??

Alınır kanka, Zaten 1 ay sonra yüzüne bile bakmıyorsun.

Alınır kanka, Zaten 1 ay sonra yüzüne bile bakmıyorsun.
mi band 5 i 3senedir kullaniyorum saate okadar alıstım ki olmadan rahat edemiuorum bu saat isimi gorurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son watchos 10 u da almıs galiba eğer doğru gorduysem kaç güncelleme daha alır

Bir hevesle Samsung Galaxy Wacht Active 2 (Under Armour Ver.) aldım fakat 2 ay sonra sıkıldığımı hergün şarj etmek zor geldiği için kullanmayı bıraktım.
Daha sonrasında Apple ürünlerine geçtim telefon tablet bilgisayar derken saatinide aldım. Apple Wacht SE onuda yaklaşık 2 ay önce aldım.
Bu saattede aynı hikaye devam ediyor , hergün şarja takıp çıkartmak sürekli batarya uyarısıyla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu oluyor. Bilekliklerdeki gibi 4 gün 5 gün şarjları gitmiyor. Huaweiler falan var öyle uzun şarjlı giden onlarda'da doğru düzgün mağaza yok.
mi band 5 i 3senedir kullaniyorum saate okadar alıstım ki olmadan rahat edemiuorum bu saat isimi gorurmu

en son watchos 10 u da almıs galiba eğer doğru gorduysem kaç güncelleme daha alır

Bir hevesle Samsung Galaxy Wacht Active 2 (Under Armour Ver.) aldım fakat 2 ay sonra sıkıldığımı hergün şarj etmek zor geldiği için kullanmayı bıraktım.
Daha sonrasında Apple ürünlerine geçtim telefon tablet bilgisayar derken saatinide aldım. Apple Wacht SE onuda yaklaşık 2 ay önce aldım.
Bu saattede aynı hikaye devam ediyor , hergün şarja takıp çıkartmak sürekli batarya uyarısıyla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu oluyor. Bilekliklerdeki gibi 4 gün 5 gün şarjları gitmiyor. Huaweiler falan var öyle uzun şarjlı giden onlarda'da doğru düzgün mağaza yok.
şarj muhabbeti can sıkıcı ama bileklikler bukadar iş yapmıyor

En sevdiğim özelliklerden bazıları ;

Deniz seviyesinden ne kadar yüksektesin ? (Merakı olanlar için rakım ölçmesi çok güzel)
Adımlarımı kaydet (Orman yolunda veya bilmediğin bir yerdesin kayboldun ve mükemmel derecede adımlarını kaydediyor aynı şekilde seni geri döndürüyor)
Otopark Özelliği ( Aracını park ettiğin yeri kendi kendine işaretliyor ve dönüşte AVM içerisinde veya açık alanda aracının yanına kadar seni götürüyor.

Sayamadığım çok güzel birçok özellik var bence özellik olarak piyasa saatlerine 10 takar.

attıgım ilandaki alınır mı

herhangi bir sorunu olup olmadıgını nasıl anlayabilirim

pili değişmiş olma ihtimali varmı garanti bitik pil 93

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734