1 aylık cihaz aldım hocam 30.06 fatura tarihli yani oturmuştur büyük ihtimal. 300tlye aldığım mi band 6 14 gün falan gidiyordu 5k verdiğim saat 1 gün gidince garibime geldi o yüzden sordum.Şarjı ortalama 1 gün gidiyor hocam. Her gün akşam şarja takmak gerekiyor. Eğer 1 günden kısa gidiyorsa (örneğin sabah şarjdan çektin, akşam 5'te şarjı bittiyse) o zaman bir şeyleri kapatırsın.
Bir de ilk günler batarya daha oturmamış olur. 1 haftalık kullanımdan sonra daha net anlaşılır.
Anladım hocam. Bileklikle bunu bir tutmamak lazım. Apple Watch'lar böyle maalesef, aşırı işlevli cihazlar ama pilleri birçok işlevden kıssan bile max 1.5 gün. Nabız takip sıklığını azaltabilirsin eğer bir kalp rahatsızlığın aritmin falan yoksa. Ekran parlaklığını azaltabilirsin. Saate gelecek gereksiz bildirimleri kapatabilirsin.1 aylık cihaz aldım hocam 30.06 fatura tarihli yani oturmuştur büyük ihtimal. 300tlye aldığım mi band 6 14 gün falan gidiyordu 5k verdiğim saat 1 gün gidince garibime geldi o yüzden sordum.
anladım teşekkür ederim dostumAnladım hocam. Bileklikle bunu bir tutmamak lazım. Apple Watch'lar böyle maalesef, aşırı işlevli cihazlar ama pilleri birçok işlevden kıssan bile max 1.5 gün. Nabız takip sıklığını azaltabilirsin eğer bir kalp rahatsızlığın aritmin falan yoksa. Ekran parlaklığını azaltabilirsin. Saate gelecek gereksiz bildirimleri kapatabilirsin.
Zaten takıp çıkarması bi gıcık kanka sinirlendim şimdiMaalesef durum böyle max 1.5 gün